BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,81
ALTIN 2.476,81
HABER /  MEDYA

Erotik fotoğrafını ekleyip... Sosyal medya karıştı

Pucca, twitter'dan Seda Sayan'a laf atınca ortalık karıştı. Sayan'ın erkek arkadaşı Erkan Çelik, Pucca'yı önce hazımsızlıkla suçladı ardından da twitter hesabından hakaret yağdı.

Abone ol

Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik ile sosyal medya fenomeni Pucca twitter'da birbirine girdi. Hakaretlerin havada uçuştuğu kavgada Pucca, dava açacağını söylemesi üzerine Seda Sayan, sosyal medya Erkan Çelik'in hesaplarının hacklendiğini, atılan tweetlere itibar edilmemesini istedi. Sayan bu açıklamayı yapsa da Pucca'yı inandıramadı.

Erkan Çelik ile Pucca arasında twitter'da başlayan kavga yargıya taşınıyor. Erkan Çelik, Pucca'nın Seda Sayan'ın programı konusunda twitter'dan attığı tweete ağır bir dille cevap vermiş ve Pucca'yı hazımsızlıkla suçlamıştı.

"Allah kimseye bu dangalağın verdiği akıldan vermesin. Milletin aldığı parada gözü olan Allah’ın yarattığı kulun tipine laf söyleyen bu dangalak bir de memlekette yazar olabiliyor. Daha yeni evlendi ama bakıyorum da evlilikte sorun var galiba. Kendi içinde mutlu olamayanlar dışarıya kusarmış. Bu dangalağın içine Seda Sayan kaçmış. Eğer öyle olmasaydı, kendi yazdığı kitabında "Etrafım beni Seda Sayan'a benzetiyor diye böbürlenmezdi dangalak!"

PUCCA'DAN BEL ALTI VURUŞ

Erkan Çelik'in bu ağır paylaşımının ardından Pucca bu kez kavgaya Seda Sayan'ı karıştırdı ve Çelik'e favorilere eklediği erotik fotoğrafı sordu. Pucca'nın bu hamlesi üzerine Erkan Çelik'in hesabından art arda hakaretler geldi.

HESAP HACKLENDİ İDDİASI

Erkan Çelik'in bu paylaşımları sonrası Seda Sayan bu kez, erkek arkadaşı Çelik'in hesabının hacklendiğini ve yazılanların dikkate alınmamasını istedi. Bu açıklamanın hemen sonrasında Erkan Çelik'in hesabından Seda Sayan'ın açıklamalarını doğrular nitelikte paylaşımlar yapıldı.

SEDA SAYAN PUCCA'YI İNANDIRAMADI

Seda Sayan'ın Erkan Çelik'in hesabının hacklenmesini duyurmasına rağmen Pucca, açıklamayı inandırıcı bulmadı ve dava açacağını söyledi. Hesabını geri aldığını duyuran Erkan Çelik ise hesabınnın bizzat Pucca tarafından hacklendiğini ima etti.