BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03

Erotik film yıldızına benzemek için ameliyat oldu

Erotik film yıldızına benzemek için ameliyat oldu

Erkek arkadaşının beğendiği cinsel içerikli film yıldızına benzeyebilmek için 30 civarı estetik ameliyat geçiren kadın, kendini beğendirmeyi başaramayınca sevgilisinden ayrıldı.

Erotik film yıldızına benzemek için ameliyat oldu

Erkek arkadaşının beğendiği cinsel içerikli film yıldızına benzeyebilmek için 30 civarı estetik ameliyat geçiren kadın, kendini beğendirmeyi başaramayınca sevgilisinden ayrıldı. Hong Kong'lu, 22 yaşındaki Berry Ng, erkek arkadaşının en sevdiği cinsel içerikli film yıldızı benzemek için 30 farklı estetik ameliyat geçirdi. Şu an erkek arkadaşından ayrı olan Ng, yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi.Ng, erkek arkadaşının görüntüsünden dolayı kendisini eleştirdiğini ve sürekli hayran olduğu cinsel içerikli film yıldızı ile kıyasladığını, bu yüzden de ameliyatlar geçirerek erkek arkadaşının sevdiği film yıldızına benzemeye çalıştığını söyledi.

Erotik film yıldızına benzemek için ameliyat oldu

Ng, şimdiye kadar, alın, göz, yanak, burun çene ve göğüs ameliyatları için binlerce dolar harcadı. Genç kadın bütün bunlara rağmen erkek arkadaşının kendisini beğenmediğini söyledi. Erkek arkadaşının artık kendisini beğenmesi durumunda estetik yapmaktan vazgeçeceğini söyleyen kadın, "Onu bir türlü memnun edemeyince ameliyatlara devam ettim" dedi. Berry Ng, geçirdiği amliyatlardan sonra annesinin, takıntılarını kontrol edemediğini düşünüp ağladığını, artık bunun bir hastalığa dönüştüğü sebebiyle endişe ettiğini, bu yüzden de erkek arkadaşını terk ettiğini ve yaptıklarından pişman olduğunu ifade etti.