BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  MAGAZİN

Erol Taşçı kimdir usta oyuncuya Göktaşı filminin galasında büyük ayıp

Emektar oyuncu Erol Taşçı rol aldığı Göktaşı filminin galasına alınmayınca tansiyon yükseldi. Kavganın dozu giderek artınca olaya başrol oyuncusu Şafak Sezer müdahale etti. Peki Erol Taşçı kimdir nereli kaç yaşında? İşte Göktaşı filminin galasındaki gergin anlar...

Abone ol

Başrolünde Şafak Sezer’in rol aldığı Göktaşı filminin galası, geçtiğimiz akşam bir AVM'de gerçekleşti. Eğlenceli bir şekilde başlayan galada bir anda tansiyon yükseldi. Kardeşim Benim 2 galasında da tartaklanan emektar oyuncu Erol Taşçı, yine aynı muameleye maruz kalarak içeri alınmadı.

ARAYA ŞAFAK SEZER GİRDİ: Emektar oyuncu, 'Neden beni içeri almıyorsunuz?' diye korumalara isyan etti. O sırada olayı gören Şafak Sezer, araya girip kavgayı ayırmaya çalıştı.

Göktaşı filminin galasını karıştırmıştı! Meğer Erol Taşçı bunu adet edinmiş

Peki Erol Taşçı kimdir nereli kaç yaşında? İşte Usta oyuncuya dair merak edilenler...

EROL TAŞÇI KİMDİR? Erol Taşcı Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunudur. Life Casting ajansa kayıtlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 1950 doğumlu oyuncu, Çorum’da dünyaya gelmiştir.

Şafak Sezer'in Göktaşı filminin galasında kavga!

Eşref Saati, Kavak Yelleri, Düğün Şarkıcısı, Dersimiz Atatürk, Geniş Aile, Yahşi Batı, Zoraki Başkan, Kanıt, Türkan, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Avrupa Avrupa, Alemin Kıralı, Harem, Aşağı Yukarı Yemişliler, Çakallarla dans, İki Dünya Arasında, Merhamet, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Diriliş Ertuğrul, Poyraz Karayel, Yok Artık 2 ve Türk Malı gibi projelerde rol almıştır.

2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz dizisinde Ded karakterini canlandırmıştır.