BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52
HABER /  GÜNCEL

Erol Günaydın'ın ölüm haberini yayında aldı

Ünlü yazar canlı yayında gelen haberle şok oldu. 'Benden genç biri ölünce utanıyorum"

Abone ol

İNTERNETHABER - Erol Günaydın'ın ölüm haberini katıldığı canlı yayının hemen başında alan Adalet Ağaoğlu, geçirdiği trafik kazasını da hatırlatarak 'Benden genç biri gidince utanıyorum. Keşke o zaman ölmüş olsaydım' dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Söz Sende programının bu haftaki ilk konuğu yazarAdalet Ağaoğlu oldu. Erol Günaydın'ın ölüm haberini canlı yayından hemen önce program sunucusu Balçiçek İlter'den aldığını ifade eden Ağaoğlu, 'Ölümü beni vurdu' dedi.

'DİLİM DOLAŞIYOR'
Erol Günaydın'la çok eskiden beri arkadaş olduğunu hatırlatan Ağaoğlu, 'Ne diyeceğimi bilmiyorum. Tiyatroya ilk adım attığı günden beri Erol'u biliyorum. Benden birkaç yaş küçüktür Erol. Böyle şeyler beni çok üzüyor. Dilim dolaşıyor. Kendisini sevgiyle saygıyla kucaklıyorum ' ifadelerini kullandı. Bu anlarda duygusal anlar yaşan Ağaoğulu'nun kelimler boğazına düğümlendi.

'EROL ONLARDAN DEĞİLDİ'
Program sunucusu Balçiçek İlter'in Erol Günaydın'ın 'Ben hiçbir zaman şöhret olmadım. Ben bir tanıdığım. Ben bu hayattan gittiğimde bir tanıdık gitti desinler' sözleri üzerine ise usta sanatçının bu karakterini iyi bildiğini belirten Ağaoğlu, 'Ünlü olmak için çok çalışanlar vardır. Erol ise onlardan değildir ' şeklinde konuştu.

'KEŞKE O ZAMAN ÖLMÜŞ OLSAYDIM'
Programın ilerleyen dakikalarında kendisinden genç tanıdıklarının ölüm haberlerinden sonra utandığını söyleyerek Balçiçek İlter'i oldukça şaşırtan Ağaoğlu, geçirdiği trafik kazasını da hatırlatarak 'Keşke o zaman ölmüş olsaydım. Yaşımda ermişti. Boğaz sularında efsane olacaktım' ifadelerini kullandı.