BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
HABER /  GÜNCEL

Erol Günaydın eşinin yanına defnedilecek!

Dün kaldığı hastenede hayatını kaybeden 79 yaşındaki büyük usta Erol Günaydın çarşamda günü toprağa verilecek...

Abone ol

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Erol Günaydın bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Günaydın 79 yaşındaydı. Erol Günaydın'ın kızları Günfer ve Fatoş Günaydın hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

Erol Günaydın'ın vefatı üzerine, Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Yoğun bakım ünitesinde pnömoni, böbrek yetmezliği, sepsis nedeniyle 12 Nisan 2012 tarihinden itibaren tedavi gören sanatçı Erol Günaydın, bugün saat 14.45'te, kalp yetmezliği sonucunda vefat etmiştir" denildi.

Erol Günaydın'ın kızı Ayşe de sanatçının ölüm haberi üzerine Bodrum'dan İstanbul'a yola çıktı.

EŞİNİN YANINDA TOPRAĞA VERİLECEK

Erol Günaydın'ın kızları Günfer ve Fatoş Günaydın, gözyaşlarıyla yaptıkları açıklamada babaları için Çarşamba gün Ses Tiyatrosu'nda bir tören düzenleneceğini, aynı gün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından sanatçının Feriköy Mezarlığı'da eşinin yanında toprağa verileceğini söyledi.

BABAMA İYİ BAKILMADI

Günfer Günaydın yaptığı açıklamada "Bodrum'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oradaki hastanenin şartları yeterli olmadığı için iyi bakılamadı. Buraya getirdik. Buradaki hastanede gayet iyi bakıldı. Hastalığı 24 Ağustos'ta başlamıştı. Biz bu ölümü beklemiyorduk. Babamla en son konuştuğumuzda gayet iyiydi neşesi yerindeydi. Espiriler yapıyordu. Daha evvel de böyle bir rahatsızlık geçirmişti. Hastanede yoğun bakımda yatıp çıkmıştı. Açıkcası böyle bir ölümü beklemiyorduk. Çok bilendi. Hayata dair projeleri vardı. Hatta birkaç projede düşünüldü. Elemelerde yerine başka biri seçilince çok üzüldü. Ancak kimseye kırgın değildi. Çarşamba günü SES tiyatrosunda bir tören düzenlenecek. Teşvikiye Camisinde ikindi namazında cenaze namazı kılınacak ve Feriköy'deki annemin mezarlığı yanına defnedilecek" diye konuştu.