BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

Erol Erdal Alkan kimdir annesi bakın nereli çok şaşıracaksınız

Erol Erdal Alkan, Lucescu tarafından a milli takıma çağrıldı. Herkes merakla Erol Erdal Alkan'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki Erol Erdal Alkan kimdir nereli kaç yaşında? Erol Erdal Alkan daha önce nerede forma giydi? Gelin hep birlikte Erol Erdal Alkan'a bakalım.

Abone ol

A Milli Takım teknik direktörü Lucescu yeni takım için hazırlıklara başladı. Romanya ve Arnavutluk'la oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosuna Erol Erdal Alkan çağrıldı. Herkes  Erol Erdal Alkan'ın özel hayatı ve biyografisini merak ediyor.

U21 Milli Takımımızın formasını ilk kez Hollanda maçında giyen Erol Erdal Alkan, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bursalı bir baba ve Surinam asıllı Hollandalı bir annenin oğlu olarak Amsterdam'da dünyaya gelen 22 yaşındaki genç futbolcunun en büyük hedefi bir gün A Milli Takım formasını da terletebilmek.

ELAZIĞSPOR'DA FORMA GİYDİ

Ajax altyapısında dikkatleri üzerine çektikten sonra Heerenven'e transfer olan Erol'un yolu üç sene önce Türkiye'den de geçmiş, Elazığspor formasıyla Süper Lig'de bir süre top koşturmuştu. Ülkemizdeki futbol değirmeni genç futbolcuyu yemek üzereyken tekrar Hollanda'ya dönerek Dordrecht'la anlaşan milli futbolcu, “Burada kafa olarak çok rahatım. Futbola döndüm. Evim ve ailem burada. Bir futbolcu için Türkiye ile Hollanda arasındaki en büyük fark, burada sistem sizi futbolun içine çekiyor. Türkiye'de kulüplerde o kadar farklı işler dönüyor ki, alışmak mümkün değil. Bundan sonra hep yukarıları istiyorum. Hedeflerim çok büyük” diye konuştu.

ANNESİ SURİNAMLI

Annesi Surinamlı babası Bursalı olan Erol Erdal Alkan sosyal medyayı çok aktif kullanmıyor.