BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  SEÇİM

Erol Çetinkaya Ak Parti Bursa aday adayı

Erol Çetinkaya, 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Bursa Milletvekili adaylığığını açıkladı.

Abone ol

Bursa’nın ve Yeni Türkiye’mizin geleceğine değer katmak üzere; Ak Parti Bursa Milletvekili adaylığımı 17.02.2015 tarihinde resmi müracatımı gerçekleştirdim. Aday adaylığı sürecinde ve sonrasında yapmak için heyecan duyduğum hedeflerimi sizlerle paylaşıyorum. Bursa’nın üretim ve ihracat potansiyelinin % 100 keşfedilmediği henüz büyük oranda yetersiz olduğu ortadadır.

Sürdürülebilir büyümenin, gelişmenin, kaliteli hayatın; dünya ile birlikte yaşadıkça iyi seviyelere geldiğini gördüm ve yaşadım.Bu konu üzerinde epey zaman harcamalıyız diyorum.

Bursa’mızda 17 ilçemiz var ve her birinin ön plana çıkan çok önemli özellikleri var. Sporda, turizmde, ihracatta, tarımda, tarihte, eğitimde, marka şehir Bursa’da yeni yerleri, şehirleri, kasabaları, köyleri gezip görmeliyiz.Bursa’yı keşfetmeye hazır mısınız? Birbirimizin başarılarıyla, arkadaşlarımızın başarılarından gurur duymalıyız. Eleştiriye kapalı hayat tarzından vaz geçmeliyiz. Hayatımızı evde kapalı kapılar ardında değil, dostlarla, arkadaşlarla, komşularla, parklarda, banklarda, balkonlarda, salonlarda birbirimizin yanında yaşayalım. Evet, gezelim, görelim ve yaşadığımız yerin kıymetini bilelim. Neyi, nasıl yapsak iyi olurları keşfedelim. Bunları kendi dünyamıza, evimize, işimize yansıtalım.

Gelin bir Orhangazi’de çayımızı, nefis İnegöl köftemizi, baldan tatlı Kemalpaşa’mızı, tereyağı sürülü teker Harmancık ekmeğimizi, harika Gemlik zeytinimizi, yemeklere tat lezzet veren Karacabey soğanımızı, Orhaneliçileğimizi, Keles peynirimizi ikram edelim.

Biz iri olalım, diri olalım, birlikte güçlü olalım, çocuklarımıza, kadınlarımıza, işçilerimize, esnafımıza, köylümüze,sanayicimize, babalarımıza, öğretmenlerimize sahip çıkıp onları baş tacı yapalım.

Sanatçılarımıza, doktorlarımıza, sağlık ekiplerimizi bizlere her alanda destek olan hizmet sektör mensuplarımıza sahip çıkıp onları baş tacı yapalım.

Birbirimize, hayatın içinde bir parça olduğumuzu hatırlamamızaBizleri başlarına taç etmiş, bugünlere gelmemize vesile olmuş büyüklerimize yaşlılarımıza sahip çıkalım.

Onlarla geçirilen her dakika bedelsiz danışmanlıktır, deneyimdir tecrübedir. Yatırımcı adaylarımızı girişimcilerimizi heveslendirelim, cesaretlendirelim, ortaklıklar kurduralım, sermayedar iş adamlarımızdan bu yönde liderlik yapmalarını rica edip, ikna edeceğiz.

Kobiler birlikte hareket edip güç olacagız, ürünlerimizi farklı pazarlara iyi fiyatlara satalım istiyorum. Birbirimize benzer ürünler değil farklı ürünler yapalım ki fiyatta bizi ezmesinler.Ar-Ge’ye insan kaynağına yatırım yapalım, bunu en önemli önceliklerimize yazalım.

Esinlenme, kolaycılık, “Bu seferde böyle olsun”, “Riske gerek yok”, “Zaten bu ürün satıyor” demeden uğraşalım, terleyelim aksi halde sürdürülebilir başarı olmaz.

Doğamıza uygun sporlar; Dağcılık, kayak, futbol, voleybol, atletizm, kürekçilik, havacılık, atıcılık, binicilik gibi sporlar neden daha popüler olmasın? Gelin Bursasporumuz gibi başka ilçelerimizde de farklı spor dallarında, ilgili liglerde liderliğe oynayan, kupalar alan takımlar kuralım.Spor yapan şehir Bursa olalım. Spor yapan gençlik yetmez. Güzel şehrimizi ayrıca en önemsediğim bir konuda da lider yapalım istiyorum. Her birimiz yarın başımıza gelecek bir kaza ile veya doğuştan bazı uzuvlarımızı kaybedebiliriz ve kimse için bu bir bitiş olmamalı hayatı birlikte yaşamayı başarmalıyız Bursa ve ilçelerimiz bu alanda tüm Türkiye yi kucaklayacak tesis ve imkanları sunar hale gelmelidir diyorum. Son olarak Aday adaylığım süresince ve sonrasında destek veren katkı sağlayan tüm gençlere,hanım efendilere,bey efendilere ,değerli basın mensupları sizlere teşekkürlerimi sunuyor başarılı bir seçim sürecini

Yüce Rabbim den Niyaz ediyorum.