BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Erol Büyükburç'un son görüntüleri çıktı

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu.

Abone ol
Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı! Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü sanatçıya bir türlü ulaşamayan menajeri Osman Nuri Yazıcı, çilingir yardımıyla girdiği evde Erol Büyükburç'un cansız bedeniyle karşılaştı.  

Polis ekipleri ünlü sanatçının evine saat 12.00 sıralarında gelerek, çilingir yardımıyla kapıyı açtı.  Evde yapılan incelemede Erol Büyükburç’un cesedi, yatak odasında bulundu. Yatağının yanında yüzü koyun yatan Büyükburç’un öldüğü anlaşıldı.
 
Polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Erol Büyükburç’un üzerinde darp ya da ölüme sebep olacak herhangi bir iz bulunamadı. 
 
Ev kapısının içerden kilitli olduğu ve ev içinde her şeyin normal olduğu görüldü. Kalp ve şeker hastalığı bulunan ünlü sanatçının kalp krizi sonucu ölmüş olabileceğini belirten yetkililer, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından belirleneceğini söylediler.
 
TELEFONA UZANMIŞ AMA ULAŞAMAMIŞ 
 
Erol Büyükburç'un evine çilingir ile giren kapıcı Nurettin Bozdağ, “Yan apartmanın kapıcısı beni aradı. Erol Bey'in kapısını çalıyoruz ama kapıyı açmıyor. Tanıdığın çilingirci varsa çağıralım dedi. Biz de çilingirle eve geldik. Erol Beyin menajeri kapıyı kıralım içeri girelim deyince çilingir kapının göbeğini kırarak içeri girdik. Yatak odasının kapısı da kilitliydi. Onu da çilingir yardımıyla açtık. Erol bey yerde uzanmış halde yatıyordu. Menajeri, Erol Büyükburç'un telefona uzandığını ama ulaşamadığını söyledi" dedi.
 
İNTİHAR İDDİALARI YALAN
 
Etiler'deki evinde ölü bulunan Erol Büyükburç'un cenazesi, Beşiktaş Belediyesi'ne ait bir cenaze aracıyla Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü'ndeki gasilhaneye götürüldü. 
 
Büyükburç'un menajeri Osman Nuri Yazıcı, intihar iddialarını kesin bir dille yalanladı. Bu arada, eve gelen Büyükburç'un çalışma arkadaşı Ahu Yıldırım da gözyaşı döktü. Yıldırım, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. 
 
Büyükburç'un cenazesi evden çıkarılıp cenaze aracına bindirilirken, kızı Evren Erol Büyükburç'un üzgün görüntüsü kameralara yansıdı.