BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Erol Büyükburç öldü karısı ilk kez itiraf etti!

Erol Büyükburç öldü ardında ise sayısız albüm ve şarkı bıraktı. Alman asıllı 12 yıllık eşi Ute User ise Erol Büyükburç'un bilinmeyenlerini anlattı. Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan Ute Eser kanser olduğunu açıkladı.

Abone ol

Erol Büyükburç öldü, ölüm sebebi olarak kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Ardında onlarca albüm ve sayısız şarkı bırakan Türk pop müziğinin düayen ismi Erol Büyükburç'un 12 yıl evli kaldığı Alman asıllı eşi Ute User ilk kez konuştu. Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz' programına konuşan User eski eşi için 'yalnız ölmeyi haketmedi, çok üzgünüm kafam durmuş durumda' dedi. User, göğüs kanseri olduğunu da canlı yayında itiraf etti. 

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Erol Büyükburç'un Alman asıllı eski eşi Ute User ilk kez konuştu.

screen-shot-2015-03-13-at-1.12.54-pm.png

'YALNIZ ÖLMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM'

Onu en son boşanmadan sonra mahkeme koridorunda gördüm, yıpranmış yorgun gördüm. Ayak üstü sohbet ettik ve ayrıldık ordan. Ben şok oldum hala şoktayım böyle bir şey beklemiyordum. Bana 100 yaşına kadar yaşayacak gibi gelirdi. Geçen sene son kez görüştük, ayrıldığım için üzgün değilim ama her şeyin böyle olmasına üzgünüm. Böyle bir şey beklemiyordum sonsuza kadar mutlu yaşayacağımızı sanmıştık. Tek başına  ölmesini hiç istemezdim. Cenazeye gideceğim ama haber bekliyorum. Ben de kanser hastasıyım tedavi görüyorum ilacın yan etkileri ile boğuşuyorum. Göğüs kanseriyim, yaşımızda artık bu hastalıklara müsait. Kafam durmuş gibi, şu an düşünemiyorum bile. 12 sene birlikteydik.

screen-shot-2015-03-13-at-12.59.26-pm.png


EROL BÜYÜKBURÇ KAZ KEZ EVLENDİ EŞLERİ KİMLER?


 Etiler'deki evinde ölü bulunan Erol Büyükburç'un cenazesi, Beşiktaş Belediyesi'ne ait bir cenaze aracıyla Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü'ndeki gasilhaneye götürüldü. 
 
Büyükburç'un cenazesi evden çıkarılıp cenaze aracına bindirilirken, kızı Evren Erol Büyükburç'un üzgün görüntüsü kameralara yansıdı.

EROL BÜYÜKBURÇ'UN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜSÜ



EROL BÜYÜKBURÇ KİMDİR EŞİ VE ÇOCUKLARI

1936 yılında Adana'da dünyaya gelen Büyükburç, ilk albümünü 1975 yılında çıkarmıştı. 1981 yılnda ise yeni albümü Sen Varsın'ı çıkarttı. Bu albümündeki Sevemem şarkısı ile ün kazandı. 22 Temmuz 1999'da kızı Ajlan Büyükburç'u trafik kazasında kaybetti. 2001 yılında da eşi Emel Büyükburç'u karaciğer yetmezliği sonucu kaybetti.

33 film, 20 fotoroman, 6 taş plak, 5 long play, 75 tane 45'lik, 9 kaset, 200'e yakın ödül, 1800 beste, yapıp sayısız gazino çalışması ve bir o kadar da turneye katıldı.

SAKSI ÇIKIŞI

Renkli kişiliği ve ilginç kıyafetleriyle bilinen Büyükburç'un bir TV kanalında "Karşınızda saksı yok sizin, Erol Büyükburç’um ben.” çıkışıyla günlerce konuşulmuştu.

YILLARDA GAYRİ RESMİ ÇOCUKLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Erol Büyükburç'un yıllarca, gayri resmi çocukları olduğu iddia edildi. Şarkıcı bu iddiaları her seferinde yalanladı. Ancak, senelerce sekreterliğini yapan Türkan Türker Hanım'dan dünyaya gelen iki kızı Ajlan ve Jeyan'ı nüfusuna geçirmek zorunda kaldı. Yıllar sonra Büyükburç soyadını aldı çocukları. 22 Temmuz 1999'da kızı Ajlan Büyükburç'u trafik kazasında öldü.

EVLİLİKLERİ

1. Eşi : Evlenmediler Türkan Türker 1970 yılında kızı Ajlan Büyükburç ve 1977'de jeyan büyükburç dünyaya geldi.
2. Eşi : 1976'da Emel Büyükburç (D.1952) ile evlendi. İki yıl sonra (1978) Evren adını verdiği bir kızı oldu. Emel Büyükburç 22 Eylül 2001 de kanserden vefat etti.
3. Eşi : Erol Büyükburç'un 1,5 yıl evli kaldığı Gönül Demirkol Hanım'dan da Özlem adında bir kızı var.
4. Eşi : Erol Büyükburç, 14 Şubat 1999 ’da, “Sevgililer Günü”nde tanışıp, Nisan 2004 de Alman asıllı Ute Eser ile evlendi. 2004 yılında evlendiği Alman asıllı eşi Ute Eser'den de geçen yıl boşanmıştı.