BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  MAGAZİN

Erman Toroğlu eşi kimdir Şükran Toroğlu ve çocukları

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, eşi Şükran Toroğlu ile boşandı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi. Peki Erman Toroğlu'nun eşi Şükran Toroğlu ve çocukları kimdir?

Abone ol

Eski hakem ve futbol yorumcusu 70 yaşındaki Erman Toroğlu, eşi Şükran Toroğlu ile boşandı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi. Peki Erman Toroğlu'nun eşi Şükran Toroğlu kimdir ?Peki tek celsede boşanan çiftin kaç çocukları var.

TEK CELSEDE BOŞANDI

Erman Toroğlu, geçen hafta şiddetli geçimsizlik nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve anlaşmalı boşanmak istediğini ifade etti. Erman Toroğlu ve Şükran Toroğlu, boşanma duruşmasına avukatlarıyla birlikte katıldı. İki çocuğu olan çift, ilk duruşmada anlaşmalı olarak ayrıldı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi.

İKİNCİ ÇOCUĞUNU 2015'TE EVLENDİRMİŞTİ

Erman Toroğlu 2015 yılında oğlu Tunca Toroğlu'nu evlendirdi. Damla hanım ile dünya evine giren Tunca Toroğlu'nu annesi Şükran Toroğlu ile Fırat- Banu Toroğlu ilk kutlayanlar arasında yer almıştı.



ERMAN TOROĞLU KİMDİR ?

Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir.

Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde okudu.

Futbola Gençlerbirliği’nde başladı ve sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü’nde devam etti. Futbol kariyerinden sonra hakemliğe başladı ve FIFA kokartı aldı.

Bir dönem siyasete de atılan Toroğlu, 1991 seçimlerinde Aydın Güven Gürkan’ın karşısına Mersin’de DYP’den aday oldu.

Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show Tv’de sonra Lig Tv’de yayınlanan Maratonisimli programda yorumculuk yaptı.

Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında da Telegol’de futbol yorumculuğu yaptı.

2015 senesinin başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır.

Şimdilerde A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.