BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
MEDYA

Erkenci Kuş ilk bölüm tanıtım fragmanı

Erkenci Kuş dizisi 1. bölümüyle yakında Star Tv'de olacak. Erkenci Kuş'un yayınlanacak ilk bölümünde neler yaşanacak?

Erkenci Kuş dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Yakında Star Tv'de ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir yer alıyor.

Erkenci Kuş dizisinin konusu ise şöyle;

Sanem ve Can’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkın anlatıldığı dizide, Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI: Merakla beklenen Erkenci Kuş’un oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman da bulunuyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizinin senaristi ise Ayşe Kutlu.

Sitene Ekle