BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
MEDYA

Erkenci Kuş dizisindeki öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı!

Star TV'de başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisi 1. bölümündeki öpüşme sahnesiyle sosyal medyayı salladı.

Star TV'nin yeni yaz dizisi Erkenci Kuş ilk bölümüyle beğeni topladı. Romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'te güzel oyuncu Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor. Yayınlandığı Salı akşamı Twitter'da en fazla konuşulan konulardan biri olan Erkenci Kuş dizisi öpüşme sahnesiylede sosyal medyada gündem oldu.

ERKENCİ KUŞ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur.

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş'un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

Sitene Ekle