BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Erkeklere alınabilecek yılbaşı hediyeleri

Erkeğe yılbaşı hediyesi olarak ne alınır İşte bayanların en çok kafasına takılan yılbaşı sorularından biri.. İşte erkek sevgiliye en güzel yılbaşı hediyeleri.

Abone ol

'Yılbaşında erkeğe alınacak hediyeler' konusunda, yılbaşına ramak  özellikle bayanların içine düştüğü telaş oldukça büyük... Herkes sevdikleri için yılbaşı hediyesi seçmek için acele ediyor.

2015 Yılbaşı yaklaşırken herkes ne hediye alsam telaşına düştü. İş yerlerinde,okullarda yılbaşı çekilişleri yapıldı. Sevgililer erkek arkadaşıma ne alsam diye düşünmeye başladı. işte işin zor olan kısmıda tam burda başlıyor. Erkeğe yılbaşında ne hediye alınır? Bayanların yaşadığı en büyük problemlerden biridir erkeğe hediye alma aşamasındaki yaşadıkları kararsızlıklar. Yılbaşında erkeğe alınabilecek birçok hediye vardır fakat önemli olan erkek arkadaşınıza yada sevgilinize alıcağınız hediye de en doğru ve en mükemmel seçimi yapmaktır.

Siz de yılbaşında erkek arkadaşınıza ne tür bir hediye alıcağınıza hala karar veremeyen ve bu durumdan muzdaripseniz biriyseniz, yılbaşına özel olarak erkek arkadaşınıza alabileceğiniz biribirinden şık ve etkileyici hediye tavsiyelerimize göz atın.

1. KOL DÜĞMESİ

kol-dugmesi.jpg

2. KARTVİZİTLİK

kartvizitlik.jpg

 3. CÜZDAN

kemer-cuzdan.jpg

4. PARFÜM

parfum.20141230164722.jpg

5. GÖMLEK

erkek-gomlegi.jpg



6. TÜTÜN TABAKASItutun-tabakasi.jpg 7. ÇAKMAK

cakmak.jpg 

8. TESPİH

. tespih.20141230164912.jpg 


9. TRAŞ TAKIMI

tras-takimi.jpg 


10. DERİ BİLEKLİK

deri-bileklik.jpeg 

11. AJANDA KALEM SETİ

ajanda-kalem.jpg