BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,54

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

1- egzersiz sonrası terli doğal halin “oyuncak bebek gibi süslenip bütün zarafetini ortaya çıkardığın zaman daha çok arzu edildiğini mi düşünüyorsun? bu doğru değil. hafta içi saat 18.00’de üzerinde spor sutyenin ve eski gri bluzunla makyajdan ve parfümden yoksun şekilde sadece olduğun gibi...

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

1- EGZERSİZ SONRASI TERLİ DOĞAL HALİN

“Oyuncak bebek gibi süslenip bütün zarafetini ortaya çıkardığın zaman daha çok arzu edildiğini mi düşünüyorsun? Bu doğru değil.
Hafta içi saat 18.00’de üzerinde spor sutyenin ve eski gri bluzunla makyajdan ve parfümden yoksun şekilde sadece olduğun gibi parıldayarak geldiğinde kendini iğrenç hissetsen de biz öyle düşünmüyoruz.”

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

2- BİZİM GİYSİLERİMİZİ GİYDİĞİN ZAMANLAR

“Neden bizim tişörtümüzü veya boxer’imizi giydiğinde bu kadar çılgına dönüyoruz? Belki sadece şempanzelerdeki gibi ilkel bir sahiplenme güdüsü ama böyle olsa bile sonuç aynı.
Senin bize ait olduğun duygusu, biz maymunların kontrol edemediği ve çok heyecan duyduğu bir his.”

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

3- UTANÇ VERİCİ LİSE FOTOĞRAFLARIN

“Fotoğrafları elimizden kapıp "Aman Allahım!" diye bağırıyorsun. Ancak bilmediğin bir şey var. Kıvırcık saçlarının, sırık gibi vücudunun veya güldüğünde ortaya çıkan diş tellerinin bir önemi yok.
Aslına bakarsan o çağda bizimle konuşmayacağını biliyoruz.”

Erkekler kadınlarda en çok ne sever?

4- SPAGETTİ VE KÖFTE

“Tüm mutfak becerilerini kullanarak hazırladığın mum ışığındaki akşam yemekleri çok hoşumuza gidiyor. Ancak bir o kadar güzel olan başka ne var biliyor musun?
Bahçede veya kanepede oturup o gün hakkında konuşarak geçireceğimiz bir gecede annenin spagetti tarifi ve yanında pahalı olmayan bir Chianti. Bazı basit anlarda sonsuz bir mutluluk vardır.”