BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Erkek çocuğa tecavüze yeltendi

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen olayda kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul etmeyen 14 yaşlarındaki çocuğu boğarak cezalandırdı.

Abone ol

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen olayda kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul etmeyen 14 yaşlarındaki kimliği belirlenemeyen erkeği, önce boğmaya çalışan ardından da yaklaşık 5 metrelik yükseklikten atan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 03.30 sıralarında Çiğli ilçesi Güzeltepe semti 8156 sokak 86 numara önünde vatandaşların, bir erkek çocuğun yerde kanlar içinde yattığı ihbarında bulunmasıyla ortaya çıktı. Adrese giden polis ekipleri, başından yaralı olarak kanlar içinde yatan kişiyi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanedeki kontroller sırasında soyismi belirlenemeyen, isminin ise vatandaşlardan Muzaffer olduğu öğrenilen erkek çocuğun
boynunda kablo iziyle, başında yaralar tespit edildi. Polis ekipleri, olay yeri çevresindeki araştırmalarında, görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda çocuğun en son yanında görülen Osman D.'yi gözaltına aldı.

Karşıyaka'da seyyar fotoğrafçılık yaptığı öğrenilen 31 yaşındaki Osman D., götürüldüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti. Osman D.'nin ifadesinde, ayakkabı boyacılığı yapan çocuğu ilişkiye girme karşılığında yeni malzemeler vereceğini söyleyerek kandırıp evine götürdüğünü, bu sırada aralarında tartışma çıkınca da ilk olarak elektrik kablosuyla boğmaya çalıştığını ardından da yaklaşık 5 metrelik yükseklikten attığını söylediği öğrenildi. Zanlı Osman D., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Menemen ilçesindeki evinden kaçtığı, sokaklarda yaşadığı ve henüz sünnet olmadığı belirlenen çocuğun, ailesine ulaşmak için polisin araştırmalarının devam ettiği bildirildi.