BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.440,73
HABER /  GÜNCEL

Ergenç çifti sandığa gitti

Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti Beşiktaş’ta bir okulda yeni cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Her vatandaşın oy ...

Abone ol

Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti Beşiktaş’ta bir okulda yeni cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı. Her vatandaşın oy vermesi gerektiğini belirten Halit Ergenç, “Herkes söylemek istediği sözü burada söylemeli” dedi.
Ekranların sevilen oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti yeni cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Öğle saatlerinde Beşiktaş’ta bulunan oy kullanacakları Etiler Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne gelen ünlü çift, 1285 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Halit Ergenç’in oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinin sona ermesiyle sakallarını kestiği de görüldü.
Sandık görevlileriyle selamlaşan Halit Ergenç, katılım konusunda yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra oy pusulasını alan ünlü çift, kabinlere geçerek oy verme işlemlerini gerçekleştirdi.

“HERKES SÖYLEMEK İSTEDİĞİ SÖZÜ BURADA SÖYLEMELİ”
Seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Halit Ergenç, “Kafamıza en yatan iyi olacağına inandığımız bir adaydan yana oyumuzu kullandık. Bu bir seçim. Bu ülkede yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Çocuklarımızı da ilgilendiriyor. Dolayısıyla seçimde herkes söylemek istediği sözü burada söylemeli. Marifet burada söylemeyip öncesinde, sonrasında konuşmak değil” dedi.
Halit Ergenç, seçim sürecinin adaylar arasında adil geçmediği söylemleri konusunda yorum yapmadı.
Bergüzar Korel ise “Hepimiz için hayırlısı olsun. Vatandaşlık görevimizi yaptık. Her vatandaşın da hassas davranacağına eminim” dedi.
Ünlü çift, daha sonra el ele oy kullandıkları okuldan ayrıldı.
(İHA)