BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Eren Erdem'in danışmanının bomba ses kaydı

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem hakkında bomba iddialarda bulundu.

Abone ol

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Eren Erdem hakkında açıklamalarda bulunarak, “Eren Erdem’in danışmanının bu belge zincirini anlatan ses kaydı bende” dedi.

EREN ERDEM İTİRAF GİBİ AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME OTURMUŞTU: CHP'nin İstanbul Milletvekili Eren Erdem hakkında bomba iddialara bir yenisi daha eklendi. Hatarlanacağı üzere Erdem, katıldığı canlı yayında "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan verdi." demişti.. Erdem, ayrıca FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesine de gitme talimatını Kılıçdaroğlu'ndan aldığını ifade etmişti.

FETÖ'nün yasadışı ses kayıtları ve teknik takip görüntülerini yayınlayan Karşı gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, FETÖ soruşturmalarının şüphelisi olarak yargılanıyor.

Ordu'da uydudan yayın yapan bir TV’nin canlı yayınında konuşan Gündoğdu, Eren Erdem ile ilgili olarak “Aylarca Meclis'te kavgasını verdik bunun. Türkiye'nin gizli belgelerini kimse ifşa edemez. Kimse Türkiye'nin gizli belgelerini dışarıya pazarlayamaz. Kimse Türkiye'ye ihanet edemez" diyerek tepkisini gösterdi.

"İLK DEFA AÇIKLIYORUM BENDE SES KAYDI VAR"
AK Partili Gündoğdu, MİT tırları tutanakları ile ilgili kendisinde Eren Erdem'in danışmanının ses kaydı olduğunu belirterek, "Burada ilk defa açıklıyorum, bu önemli" diyerek şunları söyledi: "Eren Erdem en son ne diyor, 'MİT tırları tutanaklarını Bülent Tezcan'dan temin ettim' diyor. Bende ses kaydı da var, bunun danışmanının. Danışmanı diyor ki, Eren Erdem bunları aldı diyor, burada ilk defa açıklıyorum bunu. Bak önemli bu. Eren Erdem diyor bunları oradan aldı diyor, Bülent Tezcan'a verdi diyor. Bülent Tezcan da Kılıçdaroğlu'na verdi. Kılıçdaroğlu da, Enis Berberoğlu'na gönderdi, yayınlayın diye. Enis Berberoğlu da şimdi diyor ki, 'Ben niye tutukluyum kardeşim? Bana belgeleri siz gönderdiniz. Bunları milletimiz bilsin'. Bu ülke sahipsiz değil."

Savcılık Eren Erdem'in sözleri için harekete geçti!

CHP'de kavga büyüyor! Erdem'den şok itiraf