BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Eren Bülbül'ün katili PKK'lı terörist tutuklandı

Giresun'da aç kalınca yayladakilerden yiyecek isteyen ve yakalanan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün katili terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

GİRESUN'un Dereli ilçesindeki Kulakkaya Yaylası'nda yolda gördüğü bir vatandaştan "İşten çıkarıldım, açım, bana yardım et" diyen ve o vatandaşça kahveye götürülüp çay ısmarlandıktan sonra jandarmaya teslim edilen 'Aram' kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yakalandıktan sonra verdiği ifadelerle PKK'nın Karadeniz bölgesindeki sığınaklarını ve yardım edenleri itiraf eden PKK'lı terörist Tolucan'ın Tolucanın Giresun İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri dün akşam tamamlandı. İşlemlerinin ardından Dereli Adliyesi'ne sevk edilen Mustafa Tolucan, burada çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

BÖLGEDE NEFES ALAMIYORUZ... BAKTIĞIMIZ HER YERDE...

Jandarma tarafından ifadesi alınan ve bölgede yer tespiti yaptırılan terörist Tolucan, ifadesinde, "Biz 3 aydır bölgede nefes alamıyoruz. Baktığımız, hareket ettiğimiz her yerde zırhlılar ve asker var. Bölgede sıkışmış durumdayız, yiyecek bulmakta zorlanıyoruz demişti.

PKK'YA YARDIM EDEN AİLEYİ TUTUKLATTI

Ayrıca teröristin ifadesi doğrultusunda bir süre önce Yağlıderede bir çift teröristlere yardım ve yataklık suçundan tutuklanmıştı.

Eren Bülbül’ün şehit eden terörist işte böyle yakalandı...

Eren Bülbül'ün katili PKK'lı itiraf etti! Nefes alamıyoruz!