BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın yeni otobüsünde yok yok

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın parti otobüsüne özel uçak koltukları takıldı

Abone ol

Özel uçak koltukları takıldı, Başbakan Erdoğan'a özel oda yapıldı. Ak Parti'nin yeni tasarlanan seçim otobüsündeki değişimi Hürriyet Yazarı Uğur Cebeci köşesinde kaleme aldı.

BAŞBAKAN'IN YENİ OTOBÜSÜ İÇİN TIKLAYIN

İşte Uğur Cebeci'nin köşe yazısı;

AK Parti'nin yeni tasarlanan seçim otobüslerinde Başbakan Erdoğan için özel bir oda var. Koltuk ise uçaklarda kullanılan first class koltuğu.

İçindeki koltuksa THY'nin Airbus A340 uçaklarında kullandığı, kabin değişikliği nedeniyle sökülmüş bir first class koltuğu.

İçi VIP donanımlı sekiz otobüs yaptıklarını, özel bir yolcu için farklı bir koltuk aradıklarını söylediler. Uçak koltukları ilgilerini çekmişti. O da THY'nin Airbus A340 uçaklarında bir zamanlar kullanılan ama kabin değişikliği nedeniyle hizmet dışına çıkmış first class koltuklarını önerdi.

Koltuğu çok beğenen şirket hemen sipariş verdi. Önce koltuklar elden geçti. Tüm aksamı kontrol edildi. Tekli hale getirildi. Süngerleri yenilendi.

Her otobüs için farklı renkte deri kaplandı. Koltuğun yan tarafı kapatıldı. Okuma ışığı çalışır duruma geldi.

Elektrik aksamı otobüste çalışacak şekilde değiştirildi. O güne kadar koltuğun müşterisini bilmeyen Özkul, teslimat için gittiğinde otobüslerin Ak Parti'ye ait olduğunu, odanınsa Başbakan Erdoğan tarafından kullanılacağını öğrendi.