BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın yanındaki o kişi bakın kim çıktı!

TÜRKİYE gazetesi yazarı Fuat Uğur'un CHP'li İlhan Kesici diye köşesinde yayınladığı o fotoğraftaki isim Zeki Yeşildağ çıktı.

Abone ol

TÜRKİYE gazetesi yazarı Fuat Uğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişte çekilmiş bir fotoğrafını köşesinden yayınlanmış ve yanındaki şahsın 2019 Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici olduğunu iddia etmişti. Uğur'un iddiaları yanlış çıkmıştı ve gazete sözkonusu yazıyı internet sitesinden kaldırmıştı. 

Peki Erdoğan'ın yayındaki o isim kimdi? Fehmi Koru o ismin Mücahit Arslan olduğunu söylemişti ancak bu tahmin de doğru çıkmadı. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinden o ismi açıkladı. Ahmet Hakan'a göre İlhan Kesici'ye çok benzeyen o isim dönemin ANAP’lı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Zeki Yeşildağ'dı.

Ahmet Hakan fotoğrafa ilişkin bugün şunları yazdı:

"Türkiye gazetesinde yazıp çizen biri, bu fotoğrafı yayınlamış. Fotoğrafta Erdoğan’ın yanında görünen kişinin “İlhan Kesici” olduğunu iddia ediyor.

Fehmi Koru da konuya girmiş. O da fotoğrafta görünen kişinin Erdoğan’ın danışmanlarından Mücahit Arslan olduğunu iddia ediyor.

İkisi de yanlış.

Fotoğrafta görünen kişi 1990’ların sonunda Erdoğan’la birlikte hareket etmeye başlayan ve Kesici’ye benzerliğiyle bilinen eski ANAP’lı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Zeki Yeşildağ’dan başkası değil.

Bu arada...

Eski dostum Zeki Yeşildağ!

Nerelerdesin yahu!"