BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın tacize uğrayan yakını kim?

Başbakan Erdoğan parti grup toplantısında bir yakınının Gezi olayları sırasında tacize uğradığını açıkladı. Bu kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'bir yakınımın gelini taciz ettiler" dediği kişi kim?

İnternethaber.com'un aldığı bilgiye göre o kişi İstanbul'da bir belediye başkanının gelini.

AK parti grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, bir süredir muhafazakar çevrenin bildiği ama dillendirmediği bir olayı gündeme getirdi.

Erdoğan olayı, "Bu olaylarda bile çok önemli bir yakınımın gelinini, Başbakanlık ofisimin yanında, yerlerde süründürdüler, kendisini çocuğunu taciz ettiler. Bu mudur özgürlük, çevrecilik?" sözleriyle açık etti.

KİM BU YAKINININ GELİNİ?

Başbakan'ın açıklaması ile birlikte 'kim bu kişi' sorusu yöneltilmeye başladı. Erdoğan'ın yakınım dediği kişinin İstanbul'da bir belediyenin başkanı olduğu ortaya çıktı...  Oğlunu 3 yıl önce evlendiren belediye başkanı nikahı da kendisi kıymıştı. Başbakan Erdoğan'da o çiftin nikah töreninde yer almış ve şahitlik yapmıştı.

İddialara göre de bu belediye başkanının gelini sarsıcı olayı geçen hafta şiddetin en çok tırmandığı günlerde yaşadı.

DOLMABAHÇE'DE ÖNÜNÜ KESTİLER

Başbakanlık ofisine yönelik olayların yaşandığı o gece bir grup, çocuğu ile birlikte oradan geçmekte olan başkanının gelininin önünü kesti. Hakaretler edip genç kadını taciz etmeye kalkan grup, onu iterek yere düşürdü.

Tacizlerini uzun süre devam ettiren ve hakaretler yağdıran grubun elinden genç kadını diğer Gezi parkı eylemcileri kurtardı.

Genç gelinin başına gelenler içinde öyle bir detay var ki infiale neden olacağı için hem o detayı hem de gelinin kimliğini vermiyoruz.

BÜYÜK TRAVMA YAŞADI

Olaylar nedeniyle hayli sarsılan genç kadın büyük bir psikolojik travma geçirdi. Öyle ki savcıya şikayet dilekçesi vermek için dahi evinden dışarı yakınları tarafından çıkarılamadı.

Ağzı dili tutulan genç kadın psikolojik destekle ayakta durabiliyor.