BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.492,69
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı!

Erdoğan Türkiye'ye yönelik tehditlerle ilgili dünyaya meydan okudu. Erdoğan'ın ''devletimizi yıkamayacaksınız ezanlarımızı susturamayacaksınız'' sözleri salonu ayağa kaldırdırdı ve uzun süre ayakta alkışlandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de engellilerle ilgili etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan son zamanlarda Türkiye'ye yönelik saldırılara değindi. Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı. Erdoğan'ın ''devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'' sözleri ayakta alkışlandı.

BİZİ ZAYIFLATACAKLAR SANIYORLAR

"Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Hani derici, debbağ ne yapar? Deriye vurdukça deri hem güzelleşir hem güçlenir. Bu da böyledir. Tam tersine biz bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz."

BAYRAĞIMIZI İNDİREMEYECEKSİNİZ

"Tekraren ifade ediyorum, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."