BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.247,19
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın sesi şaşkına çevirdi! Montaj da değil!

Başbakan Erdoğan'ın seçime günler kala yoğun programı nedeniyle sesi kısıldı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan seçim öncesi çalışmalarına Van'da devam etti. Ses kısıklığı sorunu yaşayan Erdoğan Van'da seçim konuşması sırasında rahatsızlığından dolayı çıkan ses herkesi şaşırttı.

Haftalardır mitingden mitinge koşan Başbakan Erdoğan bugün de Van'daydı... Mitinge söylediklerinden çok bu kez sesi ile damga vurdu. Zira Başbakan Erdoğan'ı dinlemeye gelenler duydukları sese inanamadılar.

Erdoğan'ın sesi 'kısıklığın' da ötesine geçmiş ve bambaşka bir hal almış. Konuşanın Başbakan Erdoğan olduğuna Vanlılar inanmakta güçlük çekerken Erdoğan da durumu izah etmek zorunda kaldı.

VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİN ERDOĞAN OLDUĞUNA İNANAMAYACAKSINIZ



Erdoğan'ın sesi kısıldı, sosyal medya yıkıldı! TIKLA

MİTİNGLERİ NEDEN İPTAL ETMEDİ?

Dün katıldığı Düzce, Karabük ve Zonguldak mitinglerinde de sesi kötü olan Başbakan Erdoğan'ın bugün sesinin tamamı kısıldı. Halka hitap etmek için Van'da miting alanına gelen Başbakan Erdoğan, konuşmasına Vanlılar'dan özür dileyerek başladı.

Erdoğan, "Öncelikle sesimden dolayı sizlerden özür diliyorum. Fakat Van'ı iptal edemezdim, Diyarbakır'ı iptal edemezdim. Böyle de olsa gelmek zorundaydım" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Her karşısında evliyaların alimlerin izi olan, eseri olan Van’ı muhabbetle selamlıyorum. Van’ın evladı, Van’ın kahramanı Saidi Nursi’yi özellikle yad ediyor, mekanı cennet olsun diyorum. Bugün Van bir başka. Bugün Van’daki coşku bir başka. Sevdanız başka. Aşkınız başka. İstikbalimiz için önemli bir tercihte bulunacağız. Eski Türkiye’de kutsal değerler baskı alında, tehdit altında aşağılamalara maruz kalıyordu. Eski Türkiye’de devlet kibirliydi. Devlet tepeden bakıyordu.

"30 MİLLETVEKİLİYLE NE YAPARSIN?"                       

 ACİLEN DİNLENMESİ LAZIM

Florence Nightingale Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Bölümü Şefi Profesör Mehmet Tınaz, başbakanın son dönemde üst üste yaptığı mitingler nedeniyle ses tellerinde ödem oluşmuş olabileceğini belirterek, acil kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.

Tınaz, ses tellerinin iyileşebilmesi için kortizon verilerek, en az 24 saat ses istirahati gerektiğine dikkat çekti.

Vatandaşını horluyor, ayrımcılık yapıyordu. Eski Türkiye’de kimsesizlik vardı. Yeni Türkiye’de hastaneler, üniversiteler hastaneler, konutlar inşa ettik. Barajlar enerji santralleri kültür merkezleri inşa ettik. Sen kimsin ya? Senin gücün ne? 30 tane milletvekiliyle ne yaparsın? Şu BDP’nin Van’da yaptığı ne var? Ben Van’ı yakından ilgilendiren bir müjde vereceğim.

"BUGÜN DE IRKÇI"

Yeni Türkiye’de birlik var, kardeşlik var. Biz gençlerin zamansız yitip gitmesinden de geçtik. Şu gençlerimizi dağlara çıkaran zihniyet hangisidir? Dağlara çıkaran zihniyet barışı konuşabilir mi? Demokrasiyi konuşabilir mi? Kardeşliği konuşabilir mi? O zaman soruyorum neden 90’larda almadınız o zaman? 90’larda da vardınız neden almadınız? 90’larda adeta kan gövdeyi götürürken neden tek bir reform yaptıramadınız? Biz Türkiye’nin partisiyiz. Bu Pensilvanya’daki zat, gençliğinde imkan varken gidip Saidi Nursi’yi ziyaret etmemiştir. Neden biliyor musunuz? Kürt olduğu için yanına gitmekten kaçınmıştır. O gün nasıl ırkçıysa bugün de aynı şekilde ırkçı.