BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın seçimden sonraki ilk işi bu oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 gündür dinlendiği Üsküdar Kısıklı'daki evinden dün ilk kez çıktı.

Abone ol

Erdoğan seçimlerden sonra ilk kez evinden çıktı. Yanına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı alarak helikopterle 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolunu incelemek için havalandı.

Erdoğan saat 15:30'da evinden çıktı. Erdoğan için Millet Parkı üzerindeki helikopter pistinde Başbakanlığa ait helikopter bekletildi. Helikoptere yakıt ikmali yapıldı. Çok geçmeden Başbakan Erdoğan, Bakan Elvan ile Kadir Topbaş'la birlikte helikopter pistine geldi. Gazetecilere ve yoldan geçen vatandaşlara el sallayan Başbakan helikoptere bindi. Erdoğan'ın yapımına devam edilen 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanının yapılacağı bölgede havadan incelemelerde bulunacağı öğrenildi. Erdoğan'ın 3. Köprü şantiyesine de inmesi ve burada kendisine çalışmalar hakkında brifing verilmesi bekleniyor.

1 SAAT 40 DAKİKA İNCELEMEDE BULUNDU

3'üncü Boğaz Köprüsü inşaat alanında 1 saat 40 dakika incelemede bulunan, yetkililerden bilgi alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra saat 15.35'de helikopterle buradan ayrıldı.

ERDOĞAN İNŞAAT İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

Seçim öncesi helikopterle evine geldiği sırada, pistin hemen karşısındaki inşaat işçilerinin selamladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan bugün karşılık geldi. Üçüncü Boğaz Köprüsü inşaatının şantiyesinde incelemelerde bulunan Erdoğan, helikopterle Kısıklı'daki evinin yakınındaki helikopter pistine indi. Erdoğan, pistin hemen karşısındaki inşaata uğrayarak, kendisini selamlayan işçilerle buluştu. İnşaat sahipleri ve işçilerle tokalaşan Erdoğan, yaklaşık 10 dakika sohbet etti.

O sırada yoldan geçen bir aile, indikleri araçlarından AK Parti'nin seçim müziğini çalarak, parti bayraklarıyla Erdoğan'ı selamladı.

Başbakan Erdoğan, işçilerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra yeniden makam aracına binerek evine geçti.