BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın seçim şarkısı ilk kez dinletildi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde, partinin 24 Haziran'a kadarki süreçte kullanacağı ilk kampanya şarkısı "Er oğlu Erdoğan" kamuoyuna sunuldu.

Abone ol

Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı da ilk kez konuşmasından önce vatandaşlara dinletildi. AK Parti, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Partinin kampanya sürecinde meydanlarda dinleteceği ilk şarkı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde kamuoyu ile paylaşıldı.

Salonda, Ceyhun Çelikten tarafından seslendirilen "Er oğlu Erdoğan" adlı yeni kampanya şarkısı çalındı. Şarkının başlangıcında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın üçüncü kıtasını okuyor.

İŞTE ERDOĞAN'IN SEÇİM ŞARKISI
Söz ve müziği Ceyhun Çelik'e ait şarkıyı yine Ceyhun Çelik seslendiriyor. 'Eroğlu Erdoğan' isimli şarkının sözleri şöyle:

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM, HÜR YAŞARIM
HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ? ŞAŞARIM
KÜKREMİŞ SEL GİBİYİM, BENDİMİ ÇİĞNER, AŞARIM
YIRTARIM DAĞLARI, ENGİNLERE SIĞMAM, TAŞARIM
 
KUTLU BİR TOPRAK 
ŞANLI BİR ECDAT 
TARİH BİZSİZ YAZILMIYOR 
DURMADIK BİZ HİÇ 
HEP YOLA DEVAM 
HİZMET AŞKI HİÇ BİTMİYOR 
 
YERLİSİYLE MİLLİSİYLE 
VATAN MİLLET EL ELE 
YEDİ DÜVEL GELSEDE 
BÜYÜK CUMHUR SENİNLE 
VARMAK İÇİN MENZİLE 
KALKTI ŞÂHA TÜRKİYE 
BİZ ÖZÜNDEN TANIRIZ 
EROĞLU ERDOĞAN’I 
 
YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN 
ER OĞLU ERDOĞAN 
ZÂLİMLERE KORKU SALAN 
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi öncesi kendisini dışarıda karşılayan kalabalığa seslendi. Erdoğan burada özetle şunları söyledi:

SANDIKLARI PATLATACAKSINIZ
"İnşallah 24 Haziran seçimlerinde inanıyorum ki, yapmış olduğunuz hazırlıklarla sandıkları patlatacaksınız. Durmak yok yola çıkarken böyle demiştik. 16 yıl önce böyle demiştik. Şimdi yine böyle diyoruz. Bizim bir aşkımız var sevdamız var biz bu millete sevdalıyız aşığız. Yaptıklarımızla ortadayız.

ONLARA BUNLARI SÖYLEYİN
Size gelenlere şunu deyin: Siz hayatınızda Marmaray yapabildiniz mi Avrasya Tüneli yapabildiniz mi Yavuz Sultan Köprüsü Osman Gazi Köprüsü yapabildiniz mi? Onlara bunları söyleyin. Biz eserlerimizle konuşuyoruz siz neyle konuşuyorsunuz.

BİZ BÜTÜNLEŞTİRDİK
Başörtülü kızlarımın ellerinden üniversite haklarını aldınız? Bizimle o kapılar yeniden açıldı. Şimdi burada başı açık, başı kapalı kızlarım bir arada oluyor mu? Ne oldu, yıkıldı mı? Ayrımcılık yok, biz bütünleştirdik. Onlar ayırdılar, aramızdaki fark bu."

DERSLERİNİ VERDİK Mİ VERDİK
Bakıyorsun birileri ülkemizde bölücülük yaptı. Bunlar bir de parti kurarak, tehditlerle benim Kürt kardeşlerimi sömürdüler. Çukurlar açtılar, Güneydoğu Anadolu'yu atık su kanalları gibi böldüler. Parçaladılar. Derslerini verdik mi? Verdik. İnlerine gireceğiz dedim, girdik mi? Girdik. Bu milletin huzuruna kast edenlere buraları zindan ederiz, zindan. Bu vatanı böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz."