BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,86
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın otobüsü üst geçide sürttü

Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamanın ardından evine giderken kendisini taşıyan otobüs üst geçide sürttü.

Abone ol

İNTERNETHABER - Kuzey Afrika gezisinin ardından geldiği Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, daha sonra evine dönerken konuşma yaptığı otobüse bindi. 

KIVILCIMLAR ÇIKTI

Yolda kendisine sevgi gösterilerinde bulunan ve konvoy oluşturan halkı selamlayan Erdoğan'ın aracı, Okmeydanı'na geldiğinde tadilat yapılan Talatpaşa Köprüsü'ne sürttü. Üst kısmından kıvılcımlar çıkan otobüs, duraksamadan yoluna devam etti. Korumaların aracın üst kısmını kontrol ettikleri görüldü. 



VATANDAŞLAR YOL BOYUNCA BAŞBAKAN'A EŞLİK ETTİ

Kuzey Afrika dönüşü havalimanında açıklama yapan Başbakan Erdoğan'ı binlerce kişi karşıladı. Son günlerde yaşanan olaylara tepki olarak Atatürk Havalimanı'na toplanan vatandaşlar, Başbakan'ın evine gidişini de takip etti. Yolda kornalar çalan ve bayraklar sallayan vatandaşlara Başbakan Erdoğan da el sallayarak karşılık verdi.

Erdoğan'a eşlik edip destek olanlar arasında sinema oyuncusu Ebubekir Öztürk de vardı. Başbakan Erdoğan'a iltifatlar eden oyuncu Öztürk, kendisini gören hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.


 ERDOĞAN GEZİ İÇİN GERİ ADIM ATMADI  

Başbakan Erdoğan Tunus dönüşünde Atatürk havaalanında gövde gösterisi yaptı. Parti otobüsünün üstüne çıkıp konuşan Erdoğan Gezi için geri adım atmadı. (DEVAMINI OKU)
43640.jpg
 HAVAALANINDA ERDOĞAN İZDİHAMI  

Erdoğan'ın uçağı gece 01.40'ta alana inmesine rağmen AK Partililer akın akın alana gitti. Yollar kapandı, meydan miting alanına döndü (DEVAMINI OKU)

  GEZİ PARKI'NDA ERDOĞAN BÖYLE İZLENDİ  

Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açıklamayı en çok Gezi Parkı direnişçileri merak ediyordu. Gece yarısından sonra gelen açıklama bakın alanda nasıl izlendi. (DEVAMINI OKU)

ak-partililer-erdoğana-havaalaninda-karşiladi.jpg

AKİF BEKİ : AKP'LİLER SOKAĞA DÖKÜLECEK

AK Partililerin sokağa çıkarak Başbakan Erdoğan'ı havaalanında karşılayacakları iddiasını Akif Beki canlı yayında ortaya atmıştı. Beki'nin iddiasını okumak için tıklayın!