BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.490,93
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın otelini basan darbeci bakın nasıl yakalandı!

MUĞLA Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tatil yapıp ayrıldığı otele helikopterle gelip saldırıda bulunan özel kuvvet askerlerinden biri Ula ilçesinde otostop yaparken yakalandı.

Abone ol

MUĞLA Marmaris'te 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tatil yapıp ayrıldığı otele helikopterle gelip saldırıda bulunan özel kuvvet askerlerinden Üsteğmen Ali Sarıbey, Ula ilçesinde otostop yaparken yakalandı.

Armutalan Mahallesi’nde de kıyafet çalarken görüldükleri belirtilen 3 askerin de bu bölgede arandığı belirtildi.

İŞTE ARANAN DARBECİLER

DARBECİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden biri de, önceki gün bir marketten alışveriş yaparken kameralarca kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırıdan sonra İçmeler Mahallesi'nde ormanlık alanda askerlerin yakalanması için geniş çaplı arama çalışmaları sürüyor.

Marmaris ilçe merkezi ve diğer ilçelerde de genişletilen arama çalışmaları kapsamında bölgedeki bütün güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı.

Marmaris'in Armutalan Mahallesi'nde bir marketler zincirinin güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntüde aranan askerlerden olduğu belirtilen İsmail Yiğit'in, tatilci gibi davranarak üzerinde havlu ve şortla terlik ve bisküvi aldığı ve daha sonra marketten ayrıldığı görülüyor.