BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın olay yaratan Saygun fotoğrafı

Anadolu Ajansı, Erdoğan'ı Saygun'un başucunda gösteren fotoğraflar geçti. İşte çok konuşulacak ziyaretin çok konuşulacak fotoğrafı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balyoz'dan hüküm giyen Ergin Saygun'u ziyareti olay oldu. Anadolu Ajansı, Erdoğan'ı Saygun'un başucunda gösteren fotoğraflar geçti.

Erdoğan, ''Balyoz Planı'' davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve önceki gün de kalp ameliyatı geçiren emekli Orgeneral Ergin Saygun'u ziyaret etti. Gündemi sallayan bu ziyaret kadar ziyaretten yansıyan bir fotoğraf karesi de çok konuşulacak.

ERDOĞAN SAYGUN'UN BAŞUCUNDA

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin sonunda Anadolu Ajansı Erdoğan'ı Saygun'un başucunda gösteren bir fotoğrafı servis etti.

Bu fotoğraf "Ergenekon ve tutuklu paşalar" için yeni bir dönemi mi işaret ediyor?

erdoğan-ergin-saygun.jpg

Bu çok şey anlatan fotoğrafla ilgili Twitter'da iki dikkat çeken yorum yapıldı. Biri Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan diğeri Zaman yazarı İhsan Dağı'dan geldi.  Cemaatin gazetesinde yazan Dağı'nın Erdoğan'a "Silivri"yi ima etmesi çok konuşulacak.
(OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)

SAYGUN'UN KIZININ SEVİNCİ

Ergin Saygun'un kızı Ece Saygun Başbakan ile hastane önünde böyle görüntülendi. Elinde babasının tespihini tutan Ece Saygun, yüzündeki mutlu ifade ile dikkat çekti.
erdoğan-saygun.20130209150119.jpg
erdoğan-ece-saygun.jpg