BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın oku sosyal medyayı karıştırdı

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan 2. Fetih Kupası'nda ok atış yaptı. Erdoğan'ın atışı sosyal medyayı da karıştırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Bilal Erdoğan, Okçular Tekkesi'nde atış yaptı sosyal medya karıştı. Akşam gazetesi Erdoğan'ın atışını "tam isabet", Zaman gazetesi ise atışı okuyucularına "karavana" başlığıyla duyurdu.

Peki Erdoğan hedefi tutturdu mu? İşte cevabı;


Erdoğan, Okçular Tekkesi'nde 2. Fetih Kupası'nın açılışına katıldı. Bilal Erdoğan burada atış yüzüğü takarak, çeketini çıkardı ve atış yaptı. Erdoğan burada, yarışlara katılmadığını; ancak zaman zaman tesislere gelerek talim yaptığını söyledi.

AKŞAM GAZETESİ: TAM İSABET

Erdoğan'ın ok atışı Akşam gazetesinin internet sitesinde "‘Ya Hak‘ dedi yaya asıldı! Tam isabet" başlığıyla yer aldı. Sosyal medyada da bir hayli tartışılan atışla ilgili olarak Erdoğan taraftarları Akşam gazetesinin linkini paylaşarak, atışla hedefin tutturulduğunu iddia etti.

852.jpg
 ZAMAN: KARAVANA

Aynı haber cemaate yakın Zaman gazetesinde ise farklı yorumlandı. Gazetenin internet sitesinde, Bilal Erdoğan'ın hedefi tutturamadığı iddia edilerek "karavana" attı başlığı kullanıldı.

198.jpgPEKİ GERÇEK NE?

Aslında Erdoğan, şampiyona öncesi iki atış yaptı. Erdoğan'ın iki atışı da hedef tahtasındaki halkaların dışında kaldı. Erdoğan iki atışından birer puan alarak, iki puanla atışı tamamladı.

24577872.jpg

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

852.20140529011008.jpg