BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın o tweeti paylaşım rekoru kırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın twitter hesabından yapılan paylaşım rekor sayıda beğeni aldı. Sosyal medyada büyük ses getiren o tweet toplumun farklı kesimlerinden kullanıcılar tarafından defalarca kez retweetlendi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitleri Anma programındaki sözleri twitter'da rekor kırdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan sözler, paylaşım rekoru kırdı.

15 Temmuz Şehitleri Anma programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz'daki sinsi oyunlarla gördük ki ya olacağız, ya öleceğiz. Bu sebeple 2023 hedefleri bizim için sıradan bir kalkınma programının çok ötesinde bir anlama sahip. 200 yıldır gerileye gerileye geldiğimiz yerin bir tarafı uçuruma bir tarafı düz duvar gibi yalçın sırtlara açılıyor." demiş ve bu konuşması büyük ilgi görmüştü.

İşte Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmada kullandığı ''Ya olacağız ya öleceğiz!'' ifadesi ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi twitter hesabından da tweet olarak paylaşıldı.

O TWEET REKOR KIRDI 

İşte her ne olduysa bundan sonra oldu ve oldukça kısa bir zamanda Erdoğan'ın bu tweeti binlerce kişi tarafından rekor sayıda retweet edildi

iŞTE O TWEET: