BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın o sözleri Feyzioğlu'nu kızdırdı

Metin Feyzioğlu, Zonguldak'ta geç kaldığı bir programda Erdoğan'ın sözleriyle eleştirilince çileden çıktı.

Abone ol
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, programının yoğunluğu nedeniyle Zonguldak’taki programa geç kalınca genç bir avukatın sözleri ortamı gerdi. "Başbakan'ın dediği kadar varsınız" sözlerine tepki gösteren Feyzioğlu, "keşke gitseydiniz" dedi, o sözleri yadırgadığını söyledi.
 
Zonguldak Barosu tarafından Emirgan Otel’de gerçekleştirilen programın konuğu olan TBB Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, programlarının yoğunluğu nedeniyle yaklaşık iki saat geç kaldı.
Bartın’dan yola çıkan Feyzioğlu, Zonguldak’a gelerek programın olduğu otele giriş yaptı.

Zonguldak Barosu Başkanı Av. Kerem Ertem tarafından karşılanan Feyzioğlu, avukatların bulunduğu alana geçti. Sırayla avukatlarla görüşen Başkan Metin Feyzioğlu, Zonguldak Barosu Avukatı Ahmet Ali Kocaağa ile de görüştü. Geç kalması nedeniyle Kocaağa’nın sözlerine sinirlenen Başkan Feyzioğlu, avukatlara hitaben şöyle dedi:
 
“Keşke gitseydiniz, çok özür dilerim. Beklettim. Ancak pek çok farklı programdan geliyorum. Sizin yanınızda olmak için özellikle ısrar ettim. Bütün programları zorladım. Bu sebeple buradayım. Sizlere umut ediyorum yemeğinizde bir gecikme olmamıştır. Benim yemek yemeye vaktim olmayacak. Sadece sohbet etmeye vaktim olacak. Buradan yemek yemeden gideceğim. Sizlerle sohbet edeceğim. İsteyenler benimle birlikte istediği kadar sohbet edebilir. Sohbet etmek istemeyenlere yapabilecek bir şey yok.”
 
“GEZMEDEN VE TATİLDEN GELMİYORUM”
 
Bartın ve Karabük’te avukatların sorunlarını dinlediği için geç kaldığını ifade eden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, “ Şunu da ifade edeyim. Gezmeden ve tatilden gelmiyorum. Eğlenceden gelmiyorum, Bartın’da avukat meslektaşlarımın dertlerini dinlemekten geliyorum. amasra’da avukat meslektaşlarımın, sizin gibi meslektaşlarımın dertlerini dinlemekten geliyorum. Karabük’ten sizin gibi meslektaşlarımın dertlerini dinlemekten geliyorum” diye konuştu.
 
“BAŞBAKAN’IN DEDİĞİ KADAR VARSINIZ” DEMEK ÇOK YANLIŞ”
 
Av. Ahmet Ali Kocaağa’nın sözlerini yadırgadığını ifade eden Av. Metin Feyzioğlu, “Öğlen yemeğini yediniz de mi burada yemiyorsunuz?” sorusuna ise “Hayır efendim, öğlen yemeğini yemedim. Vaktim yok” diye cevap verdi.
 
Temsil görevinin artıları ve eksileri olduğuna dikkat çeken Feyzioğlu, “ Temsil görevinin artıları vardır eksileri vardır. Artıları sizin gibi güzel insanlarla birlikte bulunmaktır. Elbette vaktinde gelmeyi prensip olarak çok isterim. Sadece bir şeyinizi çok yadırgıyorum. Bir meslektaşınıza edepsiz veya terbiyesiz dendiğinde onun yanında bulunmak sizin görevinizdir. Başbakan’ın dediği kadar varsınız demek çok yanlıştır. O yüzden üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Çünkü eğer bir meslektaşınıza edepsiz, terbiyesiz derse eğer birisi biliniz ki Barolar Birliği Başkanınız yanınızda durur. Bir kaymakam ya da bir vali size saygısızlık ettiğinde biliniz ki Barolar Birliği Başkanı yanınızda durur. Biliniz ki size bir saygısızlık edildiğinde en önce Barolar Birliği Başkanınız yanınıza gelir. Ben Barolar Birliği Başkanı olarak değil bir meslektaşınız olarak sizden böyle bir desteği beklerim. Benzetmeyi doğru bulmam. Yadırgadım” diye tepkisini dile getirdi.