BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın mahallesini ateşe verdiler

Bingöl'de üç ayrı mahallede 6 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı

Abone ol

Bingöl dün geceyi yine ayakta geçirdi. Belediye tarafından Erdoğan'ın ismi verilen Recep Tayyip Erdoğan mahallesinde, terör örgütü yandaşları tarafından araçlar ateşe verildi. Dakikalar içerisinde alevler içerisinde kalan otomobil büyük bir gürültüyse patlarken aynı akşam üst üste 6 araç kundaklandı!

Bingöl'de İlk olay, merkez Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 21.45 sıralarında, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Kardelen Caddesinde park halinde bulunan N.K. adlı vatandaşa ait olan 12 AF 659 plakalı araç kundaklandı. Büyük bir patlama sesi ile birlikte çevrede oturan vatandaşlar evlerinden çıkarken, olay yerine intikal eden polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi ile çevirdi ve inceleme yaptı.

İKİNCİ HEDEF YABANCI PLAKALI ARAÇLAR

Gecenin diğer iki kundaklama olayı ise Mirzan ve Yenimahalle semlerinde meydana geldi. Yenimahalle Gazipaşa Caddesi Kervan Sokak'ta 34 FA 8938, 23 FV 407 ve 34 GH 3213 plakalı araçlar, Mirzan Mahallesi'nde ise plakası alınamayan bir minibüs kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kundaklandı.

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen araçlar 
kullanılmaz hale geldi.

Olaylarla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.