BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak darbe gecesini anlattı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Marmaris'te bulunan kızı Esra Albayrak ilk kez o geceyi anlattı.

Abone ol

İSTANBUL’da alanlarda ’Demokrasi Nöbeti’ sürdü.

Taksim Meydanı, Kısıklı, Esenyurt, Sultanbeyli, Zeytinburnu, Saraçhane, Esenler ve Bağcılar’da toplanan binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini bu gece de protesto edip ’Demokrasi Nöbeti’ne devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak da darbe girişiminin yaşandığı gece neler yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz darbe gecesi Marmaris'te bulunan Esra Albayrak yaşadıklarını anlattı

"3 ÇOCUĞUM O GECEYE DEDELERİYLE BİZZAT ŞAHİT OLDULAR"

Kısıklı’daki demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara seslenen Albayrak, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle cesur ve fedakar bir milletin parçası olmaktan duyduğum gururu ifade edemem. Hep ’Vatan millet, Sakarya’ deriz ya işte o gece Vatan ne demekmiş bilfiil öğrendik. Bayrak ne demekmiş bayrak için bedel ödemek ne demekmiş herhangi bir parti taassubu olmadan, etnik fark olmadan, kadın erkek demeden, yaşlı genç demeden mücadele etmek ne demekmiş gördük öğrendik. 3 çocuğum var, O geceye dedeleriyle bizzat şahit oldular. Allah’a hamd ediyorum ki onlara anlatacağımız bir cesaret hikayemiz var" diye konuştu.