BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Erdoğan'ın çağrısına CHP'li başkandan destek!

CHP'li başkan Özlem Çerçioğlu "Dolara bir tokat da ben atıyorum" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dövizleri bozdurun' çağrısına destek verdi.

Abone ol

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla tüm yurtta başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek 1071 dolar bozdurdu.

"BİR TOKAT DA BEN ATIYORUM"

Aydın'daki Hükümet Bulvarı'nda bulunan bir döviz bürosunda sabah saatlerinde kuyruğa giren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Anadolu'nun kapılarının Türklere açılmasını sağlayan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin tarihi olan 1071'den yola çıkarak 1071 dolar bozdurdu. 1071'in Türk milleti için çok önemli bir tarih olduğunu dile getiren Çerçioğlu, Türk ekonomisinin çökertilemeyeceğini belirterek, "Geldiği yere gitmesi için dolara bir tokat da ben atıyorum. Türk ekonomisi güçlüdür. Ekonomik darbelere boyun eğmez. Bunu bütün dünya görmeli" dedi. Başkan Çerçioğlu, Aydınlı vatandaşları da ekonomiye katkı sağlanması amacıyla dövizlerini bozdurmaya çağırdı.

DÖVİZ BÜROSUNDAN DA DESTEK

Döviz bürosunun sahibi İlhan Gönendi, 1071 doları lira bazında 6 kuruş fazladan bozarak, "Başkanımıza duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Başkanımızın bozdurduğu 1071 dolar, 3 bin 685 lira ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak böyle bir katkıda bulunması bizleri sevindirdi. Bütün halkımız da duyarlı bir şekilde ekonomiye katkı için dövizlerini bozduruyor" diye konuştu.