BIST 8.879
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,14
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan’ın başında serum şişesini tutan o isim Bakan oldu

Abdulkadir Selvi kabine revizyonu sonrası merak edilen ayrıntıları bugünkü köşe yazısında kaleme aldı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 90'lı yılların başında Bolu'da geçirdiği trafik kazasıyla ilgili anlattığı anısında geçen isim Osman Aşkın Bak Gençlik ve Spor Bakanı oldu.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi kabine değişikliğinin perde arkasını yazdı. Selvi, Bakanlar Kurulu'nun yeni isimlerinden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı okurla paylaştı.

ERDOĞAN'IN BAŞINDA SERUM ŞİŞESİNİ TUTAN KİŞİ

"(...)Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu zamanında SSK’lı olduğu için yaralı olduğu halde hastaneye alınmadığını anlatır ya o olayın en yakın tanığı Osman Aşkın Bak’tır. Erdoğan, 90’lı yıllarda Kargasekmez’de bir trafik kazası geçiriyor. Devamını Erdoğan’dan dinleyelim.

“Bizi hemen önce Düzce’ye getirdiler, Düzce’de bizi almadılar. Ambulans yok ambulans. Bizi bir minibüsün içine koydular, sanki eşya koyar gibi. Yaralı arkadaşlarımızdan bir tanesi bizim serumları tutuyor. Hemşire de vermediler. Ve biz o halimizle Bolu’ya gittik. Devlet hastanesinde sorulan soru şu! Bunlar memur mu, sigortalı mı? Dediler ‘Alamayız, SSK Hastanesine götüreceksiniz’. Ordan da SSK hastanesine götürdüler.”

HAYATI BOYUNCA REİS'TEN AYRILMAYAN BİR İSİM

Erdoğan’ın başında serum şişesini tutan kişi bugün bakan olan Osman Aşkın Bak. Hayatı boyunca “Reis”ten ayrılmayan bir isim."

Kabine revizyonu! Kimler gitti Başbakan açıklaması