BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın Arınç'ı şaşkına çeviren anonsu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, miting sırasında hitap edeceği vatandaşları selamlayacağı anda Başbakanın banttan gelen konuşmasında tam da kendisinin söyleyeceği, "Sevgili Balıkesirliler" sözünü duyunca şaşkına döndü.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Arınç Başbakan Erdoğan'ın sesini duyunca "Bir an susup etrafına bakan Bülent Arınç, "Ben söyledim zannettim" deyince hem kendi güldü hem vatandaşları güldürdü.

Bülent Arınç, "Ben söyledim zannettim yav. Tam sevgili Balıkesirliler diyordum ki Tayyip bey ağzımdan aldı" dedi.

Arınç'ın kendisini de gülmekten alamadığı bu anlar platformdaki adayları ve partilileri de aynı şekilde güldürdü. Mitingdeki hitabına böyle neşe içerisinde başlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Balıkesir'de verdiği dillere destan olan mitingin diğer illerdeki miting çıtasını yükselttiğini, diğer illerde de mitinglerin 50 bin, 60 bin, 100 bin ve 1 milyonun üzerinde katılımlarla coşku ve sevgi seline dönüştüğünü bunun da memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Bülent Arınç, konuşmasında muhalefet partilerinden CHP'nin sürekli Başbakana hakaret içerisinde olduğunu söylerken MHP'nin ise CHP'ye göre daha edepli olduğunu söyledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçimlerde CHP'ye yüzde 30, MHP'ye de yüzde 20 hedefi vererek bu yüzdelerin altında oy almaları halinde genel başkanlığı bırakıp bırakmayacaklarını sordu. Arınç, CHP ve MHP'yi iki yüzlü siyaset yapmakla suçladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, mehter takımının marşlar çalıp gösteriler yaptığı mitingde binlerce vatandaşın coşku ve sevgisiyle karşılandı.