BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
HABER /  MEDYA

'Erdoğan'ı hedef alan AK Partililer' bomba kehanet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti içinden operasyon mu yürütülüyor? Yeni Akit yazarı Serdar Arseven, Erdoğan için Erbakan örneğini vererek 'içeriden operasyon'la yıpratılmaya çalışıldığını iddia etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'AK Parti hareketi'nin son derece kritik bir noktada olduğunu ifade eden Yeni Akit gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Önümüzdeki seçimden çıkan sonucun 7 Haziran'dakiyle aynı olması ya da AK Parti için daha kötü bir şekilde sonuçlanması durumunda Türkiye'nin büyük sıkıntılar içine gireceğini ileri süren Arseven, 'şer ittifakı" olarak adlandırdığı kimselerin, Erdoğan’ı gözden düşürebildikleri nispette başarı şansları olacağını ve Erdoğan'ın Necmettin Erbakan ile Turgut Özal'ın yaşadıklarını yaşama ihtimalinin bulunduğunu öne sürdü.

"ERDOĞAN'IN ELİNDEN TUTARAK BİR YERE TAŞIDIĞI İNSANLAR..."

Arseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “elinden tutarak bir yerlere taşıdığı” insanlardan bazılarının, “Yeni Abdülhamit Operasyonu”na katkıda bulunmaya sevk ettiklerini iddia ederek, dikkatimi çeken “iki zararlı zümre” olduğunu açıkladı. Arseven, bu zümrelerden ilkini açıkladığı yazısında, ikinci zümreyi yarınki yazısında açıklayacağını duyurdu.

erdogan-usak.20150821100618.jpg

ZARARLI İLK ZÜMRE: AK PARTİ ÜZERİNDEN KARİYER PLANLAMASI YAPANLAR

Arseven'e göre zararlı ilk zümre, "Bu süreçte “öne çıkartılan” sözde “muhafazakâr aydın” takımı." zira 'bunların AK Parti hareketine desteği tamamen “kariyer planlaması” ' olduğundan dolayı 'sırtlarını birilerine yaslayarak ulaştıkları maddi imkânları, makamları, mevkileri kaybetmelerinden veya kaybetme tehdidini görmelerinden dolayı “fitne operasyonuna” destek veriyorlar...'

ERDOĞAN'A KARŞI 'ALGI OPERASYONU'
ERDOĞAN'IN YERİNE KİMİ GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR?

Arseven, fitne operasyonlarına katılan bu kimselerin, kısım medya”nın derin adamları ile paslaşıp, “gerginliklerin sebebi Erdoğan!” algısına katkı sunduklarını, hesaplarının da Erdoğan'ın silinmesi ve kafalarına göre bir zat ile devam etme yönünde olduğunu iddia etti.

"ERDOĞAN 2. ABDÜLHAMİT'TEN SONRA VESAYET DÜZENİNİ EN ÇOK ZORLAYAN LİDER"

Arseven ayrıca, "küresel vesayet düzenini Merhum 2. Abdülhamit Han’dan sonra en fazla zorlayan lider" olarak nitelediği Erdoğan'ın yerine geçmesini istedikleri kişinin Davutoğlu olmadığını, zira bu fitne güruhunun Davutoğlu gibi ilkeli, düzgün insanlardan hoşlanmadıklarını, Başbakan'ı olsa olsa bir ‘geçiş’ adımı olarak tasavvur edeceklerini not etti.

"Ilımlı muhafazakarlar" dediği bir kısım medyanın “algı” yönetiminde ne kadar mahir olduğunu çok iyi bildikleri ve günün birinde mutlaka bu şer medyasına “sığınmak” durumunda kalacaklarını hesap ettikleri için son derece kıvrak cümleler kullanıldığını ifade eden Arseven, "Suret-i Hak'tanmış gibi görünerek ve “özeleştiri” kavramına yaslanarak, “bu tarafa” atışlar yapıyorlar. Bunu 28 Şubat sürecinde de yapmışlardı; o günlerde “Milli Görüş” camiası önde gelenlerine saldırıda bir kısım medyaya “muhafazakâr desteği” sağlamışlardı!" dedi.

'FİTNE GÜRUHU' HDP'NİN BARAJI GEÇMESİNİ İSTEYEN AK PARTİLİLER Mİ?

7 Haziran seçimlerinden önce, kendilerinin, ısrarla “HDP barajı aşamazsa felâket olur propagandasına alet olmayın” çağrısında bulunurken, 'fitne güruhu' olarak adlandırdığı bu kimselerin “HDP’nin barajı aşmasının yararları” (!)na ilişkin kirli söyleme katkıda bulunduklarını ifade eden Arseven, İşte HDP barajı aştı, gördük bu işin Türkiye’ye faydalarını!.." diyerek eleştiri yaptı.

bakan.20150821100640.jpg 

"ERBAKAN HOCA FAZLA YÜZ VERDİĞİ SÖZDE AYDINLARIN HEDEFİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİ"

Arseven özellikle üzerinde durduğu Erbakan örneği için "Rahmetli Erbakan Hoca, iktidara gelirken gereğinden fazla yüz verdiği bir takım sözde aydınların hedefine yerleştirilmişti. Bunlardan biri, sonradan sahibi olduğu gazetesine, Rahmetli Erbakan için “Fitne Profesörü” manşetini atmaktan çekinmemişti!Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başına getirmek istenen de böyle bir durumdur." diyerek kritik bir noktaya işaret etti.

ÖZAL-MENDERES ÖRNEĞİ

"Benzeri operasyonlara defalarca şahitlik etti bu toplum... Köylüyü çarıktan kurtarıp lastik ayakkabıya, kunduraya terfi ettiren Rahmetli Adnan Menderes, mahalle bakkallarını “ihracatçı” yapan Rahmetli Turgut Özal, Başbakanlık makamına, iki yüz yıldır horlanan kitlenin desteği ile ulaşan Rahmetli Necmettin Erbakan bu tür operasyonların muhatabı olan liderlerdi." ifadelerini kullanan Arseven, "En yakın tarihli operasyonun mağduru olan Merhum Erbakan, “D-8”, “Havuz Sistemi”, “Milli Savunma Hamlesi”, “Hortumculardan kesilen kaynakların dar gelirli kesime aktarılması” gibi adımlarından dolayı, siyaseten idam edilmişti." diyerek Erdoğan'ın başına gelebilecek olayları Erbakan, Özal ve Mendres üzerinden örneklendirdi.

ARSEVEN'DEN KRİTİK MESAJ

Menderes, Özal yaptı olmadı, Erbakan’ın halini gördünüz. Erdoğan da Siyonizm’e kafa tutmanın bedelini ödedi. Ancak ‘biz’e itaat ettiğiniz müddetçe ayakta kalabilirsiniz!” mesajını vermiş olacaklar." diyen Arseven, "Bu noktadan sonra Türkiye, bir başka Recep Tayyip Erdoğan’ı ne vakit çıkartabilir, O Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden öncekilerin başına gelenlerden edindiği tecrübeyle nasıl bir yol izler meçhul!.." sözleriyle kritik bir mesaj verdi.