BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan Yılmaz Özdil'e 'kısa mesaj'!

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cumhurbaşkanlığı seçimine 4 gün kala ilginç bir yazı kaleme aldı

Abone ol

Bir süredir izinde olan ve yazılarına ara veren Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil Cumhurbaşkanlığı seçimi arefesinde köşesine geri döndü.

Bugünkü köşesinden "Ne memleket be kardeşim" başlıklı bir yazı kaleme alan Yılmaz Özdil, cumhurbaşkanı adaylarının seçim konuşmalarını ve performanslarını masaya yatırdı.

Yazısında ilginç bir detaya da yer veren Özdil, "Tayyip Erdoğan 12 senedir ilk defa benimle temas kurdu, cepten mesaj gönderdi" dedi.

İşte Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısı ve Başbakan Erdoğan'dan kendisine gelen mesaj...

"Beraber yürüdük" iktidarına karşı "tıpış tıpış yürüsün" muhalefeti başlatıldı. Gerçi ahali tatilde... "Kulaç kulaç gelin" denseydi, daha doğru olurdu. "Kurbağalama kurbağalama sandığa" filan.

...

Tayyip Erdoğan 12 senedir ilk defa benimle temas kurdu, cepten mesaj gönderdi.

"Bayramınızı kutluyor, rabbimden esenlik diliyorum, selam ve sevgilerimle" diyor.

Ee evap vermemek olmaz. Mesaj gönderen numaraya mesaj attım, "Eksik olma Tayyipçiğim, el öpenlerin çok olsun".

ÇATI ADAY MECBURETTİN BEY!

Çatı adayı Mecburettin beye destek verenler çığ gibi(!) artıyor. Toplumsal Uzlaşma Reform Kalkınma Partisi'yle Büyük Anadolu Kalkınma Hareketi Partisi de destek verdi. Böylece, böyle partilerimiz olduğunu öğrenmiş olduk! "Beyin kanaması geçirdim, 20 gün komada kaldım, öbür dünyaya gittim, geldim, öbür tarafta dedelerinizi gördüm, Tayyip Erdoğan'a oy vermenizi istediler" dedi.

EN ÇOK KAZANANI DEMİRTAŞ OLDU

...Selahattin Demirtaş'a da "Zaza" dedi. Halbuki değil Zaza, Budist Aborjin bile olsa, hikâyedir... Bu seçimin en az oy alan, en çok kazananı oldu Demirtaş....

Özdil yazısına "Ee-ehh, yaz yaz sıkıldım, yeter gari... Tekrar hoş bulduk." satırlarıyla son verdi.

Yılmaz Özdil yazıları