BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan teşkilata uyarı!

Sandık oyunuyla AK Parti'yi aşağı çekmeye çalışılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan, teşkilatını uyardı:

Abone ol

30 Mart Yerel Seçimlerde Paralel Yapı'nın sandıkta ve seçim sonuçları üzerinde provokasyona yönelme ihtimali Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da harekete geçirdi. Muhtemel sandık oyununa karşı alınacak tedbirleri kurmaylarıyla görüşen Erdoğan, cuma günü de il ve belediye başkanlarını uyardı.

Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, teşkilatından seçim öncesinde olduğu kadar, 30 Mart'ta da çok dikkatli hareket etmelerini istedi. Başbakan'ın şu uyarıları yaptığı öğrenildi:

MİLLET İTİBAR ETMEDİ AMA
Hedefleri 30 Mart Yerel Seçimlerinde bizi aşağı çekmek. Bunun için her yolu deniyorlar. Montaj kayıtlarını gördünüz. Bundan sonra da farklı spekülasyonlarla, sosyal medyayı ve yandaş basını kullanarak kamuoyunu etkileme çabalarını sürdüreceklerdir. Milletimiz sergilenen oyuna itibar etmedi. Biz de her tedbiri almaya devam ediyoruz.

SANDIKLARI BOŞ BIRAKMAYIN:
Seçimlere 23 gün kaldı. Ev ev dolaşarak, yapılan bu propagandayı boşa çıkaralım. İl il meydanlarda, toplantılarda ve yayın organlarında yoğun bir tempoyla bu süreci en iyi şekilde geçirmek için çalışıyoruz. Seçim günü de her ihtimali göz önünde tutmanızı bekliyorum. Çünkü bunlar her türlü çirkinliği ve manipülasyonu yapabilirler. Sandıkları bir an olsun boş bırakmayın. Tutanaklar Genel Merkez'e ve YSK'ya sağlıklı bir şekilde ulaşıncaya kadar uyanık olun.

SANDIK TİMLERİ HAZIR BİLE
Parti yönetimi, her sandık için bir asıl, bir yedek sandık müşahidi görevlendirdi. Sayım sonuçlarıyla ilgili tutanaklar tutulurken, bunlar bir yandan da AK Parti Genel Merkezi'ndeki Koordinasyon Merkezi'ne gönderilecek. Sonuçlar hemen analiz edilecek. YSK'ya ulaştırılacak sonuçların bir kopyası AK Parti'de de olacak.