BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan son dakika Bahçeli açıklaması yeşil ışık yaktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimleri sonrası Devlet Bahçeli'nin başkan yardımcısı olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Abone ol

KAZAKİSTAN ziyareti öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimleri sonrası başkan yardımcısı olacağı yönündeki iddialara da ilk kez yanıt verdi.

Erdoğan, Bahçeli ile ilgili iddialara 'Bunlar doğmamış çocuğa don biçiyorlar' diyerek yanıt verdi. Ancak Erdoğan, 'Görüşmeler neticesinde her şey olabilir. Bunu kimsenin bir kenara atmasının hakkı yok' diyerek de AK Parti-MHP ittifakına yeşil ışık yaktı.

Erdoğan'ın açıklamalarının detayları şöyle:

"Bunların hepsi suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Bunlar doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Herkes bir defa yerini, konumunu bilsin. Biz Türkiye'de siyaset yapıyoruz. Sayın Bahçeli ile şu süreçte partimiz gayet güzel bir diyalog içinde oldu ve bundan sonraki süreçte bu diyaloğun, dayanışmanın temenni ederim ki güçlenerek devamı Türkiye'nin geleceği bakımından çok çok önem arz etmektedir. Görüşmeler neticesinde her şey olabilir. Bunu kimsenin bir kenara atmasının hakkı yok."

Bahçeli Erdoğan'ın yardımcısı mı olacak? MHP'den açıklama

Erdoğan'ın yüzüme bakamıyor dediği lider bakın kim?