BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,66
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan şoke eden Şahin iddiası

Başbakan Erdoğan, partisinden istifa eden İdris Naim Şahin'e ait şantaj kasetlerinin olduğunu iddia etti.

Abone ol
Başbkana Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da partisihren istifa eden İdris Naim Şahin'in şantaj kasetlerinin olduğunu iddia etti. Erdoğan, Şahin'in partiden ayrılma nedeninin ise aday olamamasına bağladı.

Helikopterle Trabzon'dan Ordu'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 30 bin kişiye hitap etti. Erdoğan, İdris Naim Şahin'in istifasıyla ilgili şunları söyledi:
 
"Benim 5 yıllık beraber olduğum, tanıdığım, bildiğim ve onu da belediye başkan olduğum zaman genel sekreter yardımcısı yaptığım, daha sonra partide kurucu yaptım. Partimin genel başkan yardımcılıklarından bir tanesini ona verdiğim ve daha sonra bakan yaptığım birisi. Ama bu seçimde buradan büyükşehir belediye başkan adayı olmayınca, olamayınca biliyorsunuz istifa edip ayrıldı.

"ŞANTAJ KASETLERİ VAR"

Niye biliyor musunuz? Onun da şantaj kasetleri var. Onu da açıklayacaklar diye korkarak gitti, biliyorum. Şimdi bakıyorum ki şu anda unutmayın kardeşlerim ahlakı olmayan siyasetin millete, ülkeye faydası olmaz. İlkesi olmayan, hedefi, planı, projesi olmayan siyasetin Ordu’ya faydası olmaz. Kazanmak için değil kaybettirmek için siyaset yapılmaz. Bu ahlaksız, ilkesiz siyasettir." 
 
"MHP VE CHP DİZ ÇÖKTÜ"

Pensilvanya kasetlerle CHP ve MHP’yi tehdit etti. Pensilvanya CHP ve MHP’nin eline kasetleri verdi. Montajları tutuşturdu. Onları sahaya sürdü. Şimdi CHP genel müdürü çıkmış 'Türkçe olimpiyatlarına giderim' demiş. Bence de çok hayırlı olur. Yanına bütün milletvekillerini alsın öyle gitsin. Yanına Tunceli milletvekillerini, Silivri’den çıkan milletvekillerini alsın öyle gelsin. Hatta orada birde slogan atsın 'Pensilvanya’nın askerleriyiz' desin. 'Hocamın izindeyiz' desin" diye konuştu.