BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
POLİTİKA

Erdoğan'dan sert sözler: CHP pisliktir çöplüktür hava kirliliğidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde CHP vardı. 1994 yılında CHP'den devraldığı İstanbul'u hatırlatan Erdoğan, 'CHP pisliktir, çöplüktür, hava kirliliğidir. CHP susuzluktur. İstanbul'a geldiğimde su yoktu, benzin istasyonları gibi su istasyonları kuruluyordu.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler. İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı dönemi anlatan Erdoğan, CHP için "Kim vardı o zaman, CHP vardı. CHP pisliktir, çöplüktür, hava kirliliğidir. CHP susuzluktur. İstanbul'a geldiğimde su yoktu, benzin istasyonları gibi su istasyonları kuruluyordu." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde gençlere seslendi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

CHP PİSLİKTİR, ÇÖPLÜKTÜR, HAVA KİRLİLİĞİDİR "Arkadaşlarımızla nasıl bir Türkiye'de yaşamak istediğimizi tartışıyorduk. İdeallerimiz, projelere dönüşüyordu. Milletimizin teveccühü ile görev üstlenince de sorumluluk geldi. Benim göreve geldiğimde Ümraniye'de çöplük faciası vardı. Kim vardı o zaman, CHP vardı. CHP pisliktir, çöplüktür, hava kirliliğidir. CHP susuzluktur. İstanbul'a geldiğimde su yoktu, benzin istasyonları gibi su istasyonları kuruluyordu. 180 kilometreden su getirdik, bizden sonra su problemi kalmadı. Sonuçta da 16 yılda 3,5 kat büyüttüğümüz bir Türkiye fotoğrafı çıktı. Tüm insanlık ve ülkemiz için hayaller kurun. Ancak bu şekilde büyük ve güçlü Türkiye'nin inşaasında görev alabilirsiniz. Ben sizden gençlik ateşinizden vazgeçmenizi değil, tam tersi gençlik ateşinizi, aileniz, milletiniz, ülkeniz için daha da harlamanızı istiyoruz. Sizin gibi yol arkadaşlarım oldukça bırakın seçimi, aşılmayacak hiçbir dağ, çözülmeyecek hiçbir sorun görmüyorum."

Sitene Ekle