BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan şehit kaymakamın cenazesinde önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Derik Kaymakamı Muhammet Safitürk'ün cenaze töreninde konuştu. Acılı aileye başsağlığı dileyen Erdoğan kısa konuştu net mesajlar verdi.

Abone ol

MARDİN Derik Kaymakamı Muhammet Safitürk için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi.

"Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan  kısaca şunları söyledi

"Sevgili kardeşlerim, öncelikle şehidimizin huzurunda onu Rabbimize uğurlarken bugün burada sizlerin bu son görevi ifa etmek üzere toplanmış bulunmanız çok önemli.

Muhammet Fatih kısa bir süre önce Külliye'de kendisiyle tanıştığımız bir kardeşimizdi. Kendisine Kayyumluk ve Belediye Başkanlık görevinin verilmiş olması nasıl çalıştığının ifadesi olması bakımından çok önemli.

"ALÇAKLAR, AHLAKSIZLAR, ADİLER..."

Bir defa şunu çok açık ve net söylemek istiyorum. Bu topraklar için bu millet çok şehit verdi. Bu alçaklar, bu ahlaksızlar, bu adiler zannediyorlar ki Kandil'de, şurada burada alçakça yaptıkları bu suikastlarla bir yere varacaklar. Varamayacaklar.

"KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Biz Muhammet Fatihlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Allah'ın izniyle bunların kökünü kazıyacağız. Eğer bunların kökünü biz kazıyamazsak bunun hesabını indi ilahide veremeyiz. Bu mücadele sürecek. Yeter ki sevgili kardeşlerim bir olalım.

Birbirimizi ne olur Allah için sevelim. Bunu yaptığımızda er geç zafere ulaşacağız. Bu ülkede Muhammet Fatih'ler evelallah bitmez. Bunların kökünü kazıyacağız. Muhammet Fatih kardeşimin kanı yerde kalmayacak. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbimizin bizlere buyurduğu gibi bizler bu işte kararlı davrandığımız sürece onun bize vaadi olan zafere ulaşacağız.

"GEORGE NE DEMİŞ, HANS NE DEMİŞ"

Biz de bu şekilde gidiyoruz. Bu konuda ben milletimin hassasiyetini biliyorum. İdam ile ilgili konu TBMM'nin gündeminde. Bununla ilgili kararı Batı değil biz veririz. Millletimin ne istediği aslolandır. Şahsa karşı işlenen suçun tek af yetkisi onun varislerindedir. George ne demiş, Hans ne demiş bizi ilgilendirmiyor. Allah ne demiş bizi o ilgilendiriyor. Makamı Cennet olsun İnşallah.