BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan Saadet'e cemaat ve STV sitemi!

Erdoğan'ın Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak ile yaptığı görüşmede, "Oy uğruna paralel yapının kanallarına çıktınız. Onlardan yana konuştunuz" diyerek sitem ettiği ileri sürüldü...

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne 2 gün önce yaptığı ziyaretin perde arkası ortaya çıktı. Görüşmede Erdoğan'ın Saddet Partisi genel Başkanı Mustafa Kamalak'a cemaatle dirsek temasına girmesi nedeniyle sitem ettiği ileri sürüldü.

"OY UĞRUNA CEMAAT KANALLARINA ÇIKTINIZ"

Sabahsinin haberine göre; Başbakan Erdoğan, 17 Aralık darbe girişiminden sonra takındığı tavrı eleştirilen Mustafa Kamalak'a "Siz bu süreçte sessiz kaldınız. Hatta oy uğruna onların televizyon kanallarına çıkıp onlardan yana açıklamalarda bulundunuz" şeklinde veryansın etti.

Görüşmede Kamalak'ın ise Başbakan'dan meclis dışındaki partilerin hazineden pay alabilmesi için yüzde 3 olan barajın kaldırılmasını istedi.

KAMALAK'TAN STV SAVUNMASI

Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak'ın Erdoğan'ın eleştirileri karşısında seçim döneminde parti olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Saadet Partisi'nin belediye başkan adaylarına televizyonlarda ve gazetelerde yeteri kadar yer verilmediğini savunan Kamalak, kendilerini ifade etme fırsatı bulamadıklarını, hatta kendisinin bile parti lideri olarak 30 Mart öncesi televizyonlardan davet almadığını anlattı.

"TRT'DE BİZE 10 SANİYE BİLE YER VERİLMEDİ"

Genel Başkan Kamalak'ın, "Bize televizyonlarda zaman ayrılmadı. TRT bile partimize 10 saniye vermedi. O imkân tanınsaydı, cemaatin yanında duruyormuşuz gibi algılanmazdı" şeklinde konuştuğu öğrenildi. Kamalak ayrıca meclis dışındaki partilerin hazineden pay alabilmesi için yüzde 3 olan barajın kaldırılması yönünde talepte bulundu.