BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Ramazan mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da metro açılış töreninde Ramazan mesajı verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER- Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle vatandaşları uyaran Başbakan Erdoğan, herkesi beş yıldızlı oteller yerine komşularla iftar açmaya çağırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy güzergahında hizmet verecek metro hattının açılış töreninde konuştu. Erdoğan, açılış konuşmasında yarın başlayacak olan Ramazan ayına da değindi.

İşte Erdoğan'ın Ramazan ayına ilişkin o sözleri...

"Yarın akşam ilk teraviyi kılıyoruz. Yarın akşam ilk sahura kalkıyoruz. Tüm insanlık için ellerimizi semaya açacağız. Allah birliğimiz daim kılsın diyorum.

“BIRAKIN BEŞ YILDIZLI OTELLERİ”

Hepinizden yoksulları bu ay içinde daha bir hatırlamanızı, bir tas çorbayı beraber paylaşmanızı, bırakın beş yıldızlı otelleri, oturun komşularınızla beraber. Onlarla sofranızı paylaşmanızı bekliyorum. Rabbim bu Ramazanı hayırlara vesile etsin.

a.20130708000849.jpg

ERDOĞAN, VATMANLIK YAPTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , açılışını yaptığı Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir metro hattında vatmanlık yaptı.

Erdoğan Bağcılar durağından Metrokent durağına kadar metroyu kullandı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan Bağcılar durağından Başakşehir'de Metrokent durağına kadar metroyu kullandı.