BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan o isme sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Süleyman Demirel'e sürpriz ziyaret. Süleyman Demirel bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmüştü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Hacı Ali Demirel'in vefatı nedeniyle 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güniz Sokak'taki evine giderek, Demirel'e başsağlığı diledi. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da bulundu.

27279805.jpg

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel, 18 Aralık 2014'te ileri yaşa bağlı rahatsızlıklar sebebiyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

1027015_201bfd8a1367174681bc1348f2aed9ec.jpg

DEMİREL'İN RAHATSIZLIĞI NE?

9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Antalya tatilinden önce geçirdiği gribal enfeksiyonla ilgili tedavi ve tahliller için Güven Hastanesi’ne geldi.

Sosyal medyada da sağlık durumuyla ilgili haberlerin yer aldığını belirten Demirel, bu durumun tedirginlik yarattığını belirterek, “Şu saatte dahi yüzlerce telefon geldi. Buraya kadar geldiniz. Sizden saklanan bir şey yok. Sağlığım iyidir. Allah’a şükür bizi sevenler, bizimle ilgili olanların telaş etmesine gerek yok. Değerli hekimler var. Bu hekimler beni takip ederler. Kontrolden geçmek üzere buraya geldik. Seyahatten döner dönmez kontrolleri tekrar yapalım dedi arkadaşlar, biz de dedik ki eve gitmeden uğrayalım. Kontroller her 3-4 ayda bir yapılıyor” diye konuştu.

Demirel’in doktoru Aylin Cesur, Demirel’in 11 Eylül’den beri Antalya ve Isparta’da hem yaz tatili yaptığını hem de birtakım açılışlar yaptığını söyledi. Demirel’in sağlığının yerinde olduğunu belirten Cesur, Demirel’in Antalya’ya gitmeden önce gribal enfeksiyon geçirdiğini, bu kapsamda ağustosun sonunda tetkiklerin yapıldığını, tatil dönüşü tahlil ve tetkiklerin tekrarlanmasının istendiğini anlattı. Bunun için hastaneye geldiklerini bildiren Cesur, “Cumhurbaşkanı son derece sağlıklı. Kontrolleri ve tetkikleri yapıldıktan sonra evimize gideceğiz, herhangi bir sorun yoktur” diye konuştu.