BIST 9.725
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.432,20
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Netanyahu'ya çok sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze katliamı sonrası İsrail Başbakanı Netanyahu'nun kendisiyle ilgili haddi aşan sözlerine Twitter hesabından yaptığı İngilizce paylaşımla cevap verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya Twitter'dan çok sert yanıt geldi. Erdoğan, Gazze katliamı sonrası, haddi aşan ifadelerle kendisini eleştiren İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "İnsanlık konusunda ders mi istiyorsun? 10 Emri oku!" sözleriyle cevap verdi.

Gazze katliamı sonrası İsrail Başbakanı Netanyahu, kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili küstah ifadeler kullanmıştı.

İşte Netanyahu'nun Erdoğan hakkında söyledikleri:

''Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Twitter'dan şu cümlelerle Netanyahu'ya tokat gibi bir cevap verdi:

Erdoğan şu mesajı paylaştı: "Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek 60 yıldan fazladır savunmasız insanların topraklarını işgal eden ırkçı bir devletin başbakanıdır. Ellerinde Filistinlilerin kanı var ve Türkiye'ye saldırarak suçlarını örtemez. İnsanlık konusunda ders mi istiyorsun? 10 Emri oku"