BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan kuru sıkı yanıt

Erdoğan, Azerbaycan yolunda Gül'ü ve kendisini eleştiren Bahçeli'ye yanıt verdi. "Kuru sıkı atacağına ne yapacağını söyle" dedi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanında açıklama yaptı. Başbakan bugün cumhurbaşkanı Gül'ü ve Erdoğan'ın Kürt sorununa bakışını eleştirerek "hangi ihanete destek aranıyor" diye soran Bahçeli'ye de yanıt verdi. "Kuru sıkı atacaklarına ne yapacağız diye düşünsünler" dedi.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER ÇOK GÜÇLÜ

"Aramızda sorun olmadığını defaatle açıklamamıza rağmen, Türkiye ile

Devlet Bahçeli partisinin grup
toplantısında çok ağır konuştu.
Erdoğan'ı kızdıran sözlerinin

AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Azerbaycan arasındaki ayrıcalı ilişkinin devamını bir kez daha vurgulamak istiyorum. İki ülke ilişkileri çok güçlü bir şekilde devam ediyor. Bölge ile ilgili ortak hareket edebileceğimiz konuları görüşeceğiz. Kafkaslar ve enerji konusunda yeni atılacak adımları görüşeceğiz.

RUSYA'YA DA GİDİLECEK

Bu düşüncelerimi Bakü'de de güçlü bir şekilde vurgulayacağız. Orada yapacağım basın toplantısı ile bunu duyurma fırsatı bulacağız. Bakü'ye gerçekleştireceğimiz ziyaretin ardından Polonya'ya ve ardından da Putin'in davetlisi olarak Rusya'ya Soçi'ye gideceğiz" dedi.

BAHÇELİ'YE YANIT: KURU SIKI ATACAĞINA NE YAPACAĞIM DİYE DÜŞÜN
 

[PAGE]

  

Konuşmasının ardından Erdoğan gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Bahçeli'nin bugün Meclis'te "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ak Parti hükümetinin Kürt sorununa bakışını eleştiren ve "Hangi ihanet için destek aranıyor?"" sözleri hakkındaki yorumu ise sert oldu.  Erdoğan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün iyi niyetini ifade ettiğini belirterek "Sen neden rahatsızsın, onu açıkla. Kuru sıkı atacağına ne yapacağını anlat" dedi.

Baykal da grup toplantısında
hükümete yüklendi... CHP
grubunun bir de şarkıcı konuğu
vardı...

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımız iyi niyet göstergesi ortaya koymuş. Kötü şeyler olacağını mı söyleseymiş. İyi şeyler olacağını söylüyor. Herkes iyi şeylerin beklentisi içinde olursa iyi şeyler olur. Burada sadece iktidara değil muhalefete de görev düşüyor. Kurumlar uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bundan rahatsız olanlar varsa nedenlerini açıklasınlar"