BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
POLİTİKA

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yargıda hesabını vereceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da konuştu. Kılıçdaroğlu'na seslenerek, 'Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan'a, ailesine leke süremezsin, yargıda hesabını vereceksin' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da konuştu. Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan'a, ailesine leke süremezsin, yargıda hesabını vereceksin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresi için geldiği Yalova'da halka hitap etti. Erdoğan'ın gündeminde FETÖ, Kudüs ve Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan şunları söyledi:

''YARGIDA HESABINI VERECEKSİN'': "Öyle bir na muhalefet var ki yeni adıyla 'ana hıyanet', bunları hiç görmüyor. Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan'a, ailesine leke süremezsin, yargıda hesabını vereceksin."

''CİZRE VE YÜKSEKOVA İL OLMALIDIR'': ''Şırnak'ta il yapılabilecek yer Cizre'dir dedim. Terörle mücadelede de en ideal yer orasıdır. Hakkari için de Yüksekova'dır dedim. İnşallah yapacağız.Dün Bosna'da nasıl kardeşlerimizin yanında yer aldıysak, dün Kafkasya'daki kardeşlerimizin mücadelesine nasıl destek verdiysek, dün dünyanın her köşesindeki kardeşimizi nasıl yalnız bırakmadıysak, bugün de çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde bunu yapıyoruz ve yapacağız. Ecdadımızın bize emaneti olan bu vakur duruştan asla vazgeçmeyeceğiz.''

Sitene Ekle