BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na takma ad

Cumhurbaşkanı Erdoğan, altın klozette tartışmasında sarayı kastetmediğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çattı.

Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin’de Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ın yanından ayrılırken aday olmayacağını söylediğini; ancak daha sonra adaylığını açıkladığını söyleyen Erdoğan, milletin bu nedenle CHP liderine Çarkçı Kemal dediğini kaydetti.

Erdoğan Mersin'de meydanlara indi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'yle ilgili gündeme getirdiği klozet tartışmalarını hatırlatan Erdoğan, "Bunlar da seviye ve kalite yok" diye konuştu. Erdoğan şöyle konuştu;

O ZAMAN NEREYİ KAST ETTİN ONU ANLAT
 
"TRT’deki canlın yayında hodri meydan dedim. Eğer dürüstsen gel gezdirelim dedik. Gelemedi. Ben dedi orayı kast etmedim. Ya dürüst ol be. O zaman nereyi kast ettin onu anlat.
 
Zaten bu kasetle gelmiş bir genel başkan değil mi? Ne dedi Sayın Baykal’ın yanından ayrılırken aday olmayacağım. Sonra aday oldu. O yüzden millet Çarkçı Kemal diyor.
 
Bizim 40 yıl siyasi hayatımızda böyle bir şey yok."

MERSİN'DEKİ TEMASLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin ziyaretinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığını ziyaret etti. Erdoğan tören mangasını selamladı.

erdogan.20150604010016.jpg

VALİLİK VE BELEDİYE ZİYARETİ

Erdoğan'ın Mersin'deki bir diğer durağı ise Mersin Valiliği oldu. Buradaki temaslarının ardından Erdoğan, Mersin'in MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti. Kapıda çiçeklerle karşılanan Erdoğan, Kocamaz'dan Büyükşehir'in çalışmaları hakkında kısa bilgi aldı.

mersin-ziyaret.jpg